ziomals2 Napisano 11 Września 2010 Napisano 11 Września 2010 witam wszystkich użytkowników mam ramę w której jest przez nieuwagę krzywo wkręcony suport i do twego dochodzą naprężenia ponieważ mufa się sama prze gwintowała minimalnie ale po jakiś 500 km mam luzy na łożyskach da rade nagwintować to w serwisie aby było proste ? tylko po jednej stronie Pozdrawiam proszę o pomoc ma to sens ?
Grand231 Napisano 11 Września 2010 Napisano 11 Września 2010 Do gwintowania potrzebna jest specjalna maszyna - gwintownica, wątpię żeby taką posiadali w jakimś serwisie rowerowym. Prędzej udałbym się do jakiejś firmy zajmującej się automatyką przemysłową.
kubek20 Napisano 11 Września 2010 Napisano 11 Września 2010 W jakimś lepszym serwisie pewnie będa mieli narzędzie do naprawy/poprawy gwintu, popytaj
ziomals2 Napisano 11 Września 2010 Autor Napisano 11 Września 2010 U mnie w Kozienicach jest bardzo dobry sklep i serwis rowerowy spytam sie ich w poniedziałek
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.