TomiDNB Napisano 10 Września 2010 Napisano 10 Września 2010 Witam, Poszukuję od dłuższego czasu 2x mtb hardtaila dla mnie(178cm rama 18"-19") i dla mojej narzeczonej(170cm rama 17"18") do mocnej jazdy po lesie, dysponuję kwotą ok 3600zł. Po przejrzeniu forum zakładam z góry, że bedziecie mi proponowali krossa a2-a6 ponieważ ma niezły osprzęt, niestety nie przypadł mi ten rower do gustu. Raczej zacieśniam się w gronie Merida, Specialized, Giant, Scott, Cannondale, GT. I jest mały problem, ponieważ narzeczona chce koniecznie ramę w kolorze białym. Co moglibyście mi zaproponować? Liczę na Waszą pomoc i z góry dziękuję. Pozdrawiam wszystkich cyklistów i witam na forum, jako że to mój pierwszy post:)
enussss Napisano 10 Września 2010 Napisano 10 Września 2010 ładne białę ramy ma corratec x-vert albo poison zyankali, lecz wtedy bys musial sam skaldac rower:)
RATM Napisano 10 Września 2010 Napisano 10 Września 2010 Scott Aspect 40 - ładna biała rama z kilkoma delikatnymi niebieskimi elementami.
TomiDNB Napisano 11 Września 2010 Autor Napisano 11 Września 2010 Ten Aspect jest całkiem niezły, a co dla mnie proponujecie? dla mnie rama nie musi być koniecznie biała pozdrawiam bikerów
TomiDNB Napisano 12 Września 2010 Autor Napisano 12 Września 2010 Znalazłem dość ciekawy rowerek CUBE ANALOG czy zdałby on egzamin przy intensywnej jeździe po lesie?
TomiDNB Napisano 13 Września 2010 Autor Napisano 13 Września 2010 Geometria i osprzęt są wg mnie całkiem niezłe, ale jak poczytałem na forach to raczj nie wiele osób zachwala te rowery, w sumie to nikt. Patrzyłem też na mbike 0.4 ze względu na tarczówki ale też tak sobie wypadł, a jaki rower z tarczówkami hydraulicznymi polecilibyście do 2000zł? Czy rower hydrauliką w tej cenie odpada?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.