Skocz do zawartości

[1800zł x2] 2x Mtb Hardtail do lasu

TomiDNB

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

Poszukuję od dłuższego czasu 2x mtb hardtaila dla mnie(178cm rama 18"-19") i dla mojej narzeczonej(170cm rama 17"18") do mocnej jazdy po lesie, dysponuję kwotą ok 3600zł. Po przejrzeniu forum zakładam z góry, że bedziecie mi proponowali krossa a2-a6 ponieważ ma niezły osprzęt, niestety nie przypadł mi ten rower do gustu. Raczej zacieśniam się w gronie Merida, Specialized, Giant, Scott, Cannondale, GT. I jest mały problem, ponieważ narzeczona chce koniecznie ramę w kolorze białym. Co moglibyście mi zaproponować?

Liczę na Waszą pomoc i z góry dziękuję.

Pozdrawiam wszystkich cyklistów

i witam na forum, jako że to mój pierwszy post:)

Napisano

Ten Aspect jest całkiem niezły, a co dla mnie proponujecie? dla mnie rama nie musi być koniecznie biała ;)

pozdrawiam bikerów

Napisano

Geometria i osprzęt są wg mnie całkiem niezłe, ale jak poczytałem na forach to raczj nie wiele osób zachwala te rowery, w sumie to nikt. Patrzyłem też na mbike 0.4 ze względu na tarczówki ale też tak sobie wypadł, a jaki rower z tarczówkami hydraulicznymi polecilibyście do 2000zł? Czy rower hydrauliką w tej cenie odpada?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...