Skocz do zawartości

[Prezent] Dla chłopaka ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Za niedługo mój chłopak ma urodziny, jest maniakiem roweru i chciałabym mu dać jakiś prezent z nim związany ;)

Tu pojawia się problem, bo ja za bardzo się nie znam, wiem że jego rower jest bardzo wypasiony i wszystkie części są dopasowane idealnie do siebie :D Myślałam żeby kupić mu rękawiczki na zimę, bądź jakiś fajny gadżet. Mój fundusz to około 200zł. Możecie coś doradzić? :)

• Mod Team

Może taka Sigma, o ile nie ma licznika:

http://allegro.pl/licznik-rowerowy-sigma-sport-bc-1609-sts-cad-bs-i1206952577.html

Bardzo porządny sprzęcik, tylko pulsometru w nim nie ma.

Może ciuszki jakieś?

Jak jeździ, bardziej 'ekstremalnie', czy po szosie, czy jak? :>

W sumie części chyba nie ma co kupować, raz że za 200zł za dużo nie kupisz a dwa, że jak sama wspomiałaś nie znasz sie na tym a raczej go nie spytasz jakie ma części i nie będziesz zapisywała :D

Na rękawiczki bym raczej nie stawiał, bo to kwestia dopasowania. Nie ma nic gorszego jak źle dopasowane rękawiczki, kask, czy okulary. To ZAWSZE trzeba przymierzyć. Na ogół po Bożym Narodzeniu sporo takich prezentów można znaleźć na Allegro ;))

Myślę, że lepszym prezentem będzie coś, co nie wymaga dopasowania. Ubotek ma dobrą koncepcję, jednak i tu może być zasadzka - nie znasz się na tym :P Najlepsza będzie fotka roweru ze zbliżeniami na detale i coś pomyślimy

Bardzo dobra propozycja. Faceci lubią różnego rodzaju gadżety, a taki licznik na pewno się przyda.

Licznik Bardzo fajny ale nie chce mi się w to wierzyć że maniak rowerowy nie ma licznika w swoim rowerze :P no ale jeżeli nie ma to ten licznik bardzo fajny prezent ;)

Ale najlepiej napisz jaki ma rower czy górski czy szosowy nio i co mu twoim zdaniem brakuje . A może ci kiedyś mówił ci co :)

Hah.. No właśnie, co do wstawiania jego roweru na forum to wiem, ze to nie jest dobry pomysł - przesiaduje na nich godzinami :P Ale tak, ma wypasioną maszynę, liczniki, pulsometry, lampki - dlatego to jest dla mnie taki problem, bo chciałabym mu pokazać, że dopinguję go w tym co robi, a jednak wszystkie moje pomysły okazują się niewypałem :P Zastanowiły mnie te rękawiczki, bo ostatnio mówił coś, że musi sobie takie kupić, a że byliśmy na małych zakupkach to zmusiłam go do przymierzania ich i wiem jaki rozmiar :P A na czym jeździ? I na szosówce i na XC, ale szosówka raczej dla odmiany, więc chciałabym się skupić na XC :D

Jesteś kobietą, jego kobietą, więc zostaw rower, niech się w to bawi jak Ciebie nie ma, zrób mu niespodziankę wieczorem zakładając na siebie coś... czerwonego i niegrzecznego, a będzie bardziej zadowolony niż z nowego fox`a z przodu :D A facetowi gratuluje kobiety, moja ex chyba by mi sms`a wyslala na urodziny co najwyzej :P

@Ubotek - No właśnie! To jest bardzo dobry pomysł - kupię mu kółeczka i top capa z KCNC - on jest maniakiem lekkości swojej maszyny, a do tego zawsze musi mieć wszystko pod kolor :P

Do tego dostanie coś nie związanego z rowerem i będzie musiał być ucieszony :P Dobre z Was chłopaki :D Jak ktoś ma jeszcze jakiś pomysł to na pewno się przyda :P

@Lbx - Jaha :P Myślę, że on byłby najbardziej zadowolony gdybym miała bieliznę ze zdjęciem jego roweru :P A tak serio to nowego fox'a chyba by nic nie przebiło :D Dobra, gadam głupoty :P Wiem, że byłby zadowolony, ale chciałabym mu dać też coś żeby podczas treningów czy zawodów mógł pomyśleć, że jestem przy nim :P

Safin tyko ta połowa która ma niebawem urodziny. Jeśli twój chłopak jest maniamiek jak pewnie większość z nas to kup mu ciekawie zaprojektowany t-shirt rowerowy, a na pewno się ucieszy. Teraz są możliwości aby wstawić fotkę jego bika i Ciebie z ciekawym podpisem lub cokolwiek innego co przyjdzie do głowy. W czerwcu sam miałem urodziny i od kumpla jako dodatek dostałem dzwonek rowerowy z napisem I (serce/love) my bike. Niby drobiazg, którego nie zamontowałem ale bardzo sie z tego ucieszyłem

Skoro chłopak ma swoją koncepcję roweru to rower zostawiłbym spokoju :D Może Ci się uda trafić z prezentem, może nie. Ciężko przewidzieć. Proponowałbym zakup czegoś 'okołorowerowego'. Np. jakieś narzędzia, kilka propozycji:

http://allegro.pl/mighty-klucz-dynamometryczny-z-regulacja-2-24nm-i1210651895.html (wątpię,że ma takie wypaśne klucze;))

http://allegro.pl/nowe-crank-brothers-multi-19-gwarancja-wys-0-hit-i1213119626.html (topowy multitool)

nie polecałbym zestawów narzędzi, ponieważ może się okazać, że chłopak większość z nich skompletował osobno.

Jeśli już jesteśmy przy KCNC... może zaciski do kół pod kolor tejże marki? Znajdziesz je TUTAJ . Zarówno do szosy jak i MTB :P Oczywiście pod warunkiem, że nie posiada takich wypasionych szybkozamykaczy :P

Kiedyś dostałem od swojej Byłej pasek z dużą sprzączką z dumnym napisem "biker":D Może to też jest jakaś alternatywa...?

Swoją drogą Koledze należy pozazdrościć Dziewczyny akceptującej i wspierającej jego pasję :P

• Mod Team

Jeśli twój chłopak jest maniamiek jak pewnie większość z nas to kup mu ciekawie zaprojektowany t-shirt rowerowy, a na pewno się ucieszy. Teraz są możliwości aby wstawić fotkę jego bika i Ciebie z ciekawym podpisem lub cokolwiek innego co przyjdzie do głowy.

W sumie koszulka z fotką jego roweru to wg. mnie byłby świetny prezent, sam chciałbym taką dostać ^^

Hmm.. Fajny T-shirt to dobry pomysł, zapewne takie cuda można odnaleźć na Allegro :)

Narzędzia raczej wszystkie ma, w końcu potrafi sam sobie złożyć rower :(

@mrowek - nie wiem czy jest czego zazdrościć, przez dłuższy czas byłam anty jego bike, dopiero od roku jestem znośna w tym temacie, dlatego zależy mi na prezencie związanym z rowerem, by pokazać mu, że już nie jestem wredną zazdrośnicą :)

Nooo... Kiedyś widziałam świetną miniaturkę roweru, taką metalową, ale sam powiedział mi, że bardziej ucieszyłby się z czegoś praktycznego.. Jak widzicie facetom ciężko dogodzić, dlatego mam taki dylemat :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...