solo83 Napisano 9 Września 2010 Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Witam Chciałbym zrobić serwis mojego Recona tylko nie bardzo wiem czy podołam. I tutaj do was pytanie czy możecie mi polecić jakieś fajne kompendium wiedzy jak to zrobić? Troszę się boję że moge coś zniszczyc a jak mam za przeglą zapłacić 180 plus 90 za uszczelki to troche przesada jak dla mnie. Głównie chodzi o nie działającą blokadę skoku co podobno może być spowodowane zbyt małą ilością oleju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonoVan Napisano 9 Września 2010 Udostępnij Napisano 9 Września 2010 http://www.sram.com/_media/techdocs/09%20Recon%20Tora%20User%20Manual.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solo83 Napisano 9 Września 2010 Autor Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Dzięki ale manuala to ja sam znalazłem. Chodzi mi jak konkretnie rozebrac i złożyć do kupy. Może jakis filmik albo coś. Bo te z rock shoxa niewiele mi mówią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timon92 Napisano 10 Września 2010 Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Poszukaj na YT, są osobne filmy jak rozebrać amor, przeserwisować SA i MC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.