Trekuu Napisano 9 Września 2010 Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Witam! Co powiecie o hamulcach hydraulicznych firmy Hayes? Konkretny model to stroker tu jest strona producenta ; http://www.hayesdiscbrake.com/brakes/stroker/ Nadadzą się do terenowej jazdy, czy lepiej je na coś wymienić? Z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecho87 Napisano 9 Września 2010 Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Wyszukiwarka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bombon Napisano 27 Marca 2011 Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Polecam. Sam mam storker trail i sprawuj się znakomicie. Dużo jeźdżę w górach i nigdymnie nia zawiodły. Łatwy montaż, a i wyglądają całkiem całkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tranzystor82 Napisano 27 Marca 2011 Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Polecam. Sam mam storker trail i sprawuj się znakomicie. Dużo jeźdżę w górach i nigdymnie nia zawiodły. Łatwy montaż, a i wyglądają całkiem całkiem Witam Ja tez napisze pochlebne słowa na tyle mam trail-a a na przodzie ryde, niegdy mnie nie zawiodły a po zmienie hayesów nine na stroker trail widze różnica na tyle jest kolosalna - znacznie krótsza droga hamowania i bardziej zdecydowana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ugupu Napisano 28 Marca 2011 Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Nadadzą się. Ludzie, jeśli już narzekają, to na model Ryde: że bolce z klamek wylatują, że klocki ocierają... Ja mam model Trail i sobie chwalę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 28 Marca 2011 Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 ja śmigam na ryde juz 4 sezon i jest ok. jeszcze mnie nie zawiodły zawsze pewnie hamują......modulacja nie powala a w tej cenie sa porządnymi hamplami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.