kubzys Napisano 8 Września 2010 Udostępnij Napisano 8 Września 2010 siemka, mam taki problem że: mam xcm`a i przy mokrej i zimnej pogodzie on robi się sztywny z powodu wilgoci, błota, deszczu itd. chciałbym zrobić sobie jakieś osłony na golenie żeby nie dostawała się do środka amorka woda. (fajne były kiedyś takie czarne gumki na amorach bo wcale się błoto nie dostawało ale niestety odeszli od tej technologii). więc z czego mogę sobie jakieś osłony zrobić bo szkoda mi kasy na takie gotowe neoprenowe ( http://allegro.pl/nowe-lizard-skins-oslony-amortyzatora-mtb-wys-0-i1213481676.html )??? z góry dzięki i pozdro wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sonix Napisano 8 Września 2010 Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Z dętki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
intruz Napisano 8 Września 2010 Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Z dętki. Wątpię czy coś takiego by się sprawdziło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubzys Napisano 8 Września 2010 Autor Udostępnij Napisano 8 Września 2010 no, dętka jest dość gruba. ale dzięki. może macie jeszcze jakieś pomysły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecho87 Napisano 8 Września 2010 Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Takie same gumy, ale od wszelkiej maści Simsonów itp. Poszukaj na Allegro, w motoryzacyjnych, na szrotach itp. Dostanie takich gum typowo rowerowych graniczy z cudem, chyba że komuś zostaną po rozbiórce jakiegoś amora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubzys Napisano 8 Września 2010 Autor Udostępnij Napisano 8 Września 2010 dzięki, tak zrobię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.