Skocz do zawartości

[kalendarz] Kalendarz ścienny 2011

Rekomendowane odpowiedzi

Czy są na rynku kalendarze typowo rowerowe? Wiem, że można poszukać na aukcjach internetowych, jednak takie kalendarze, robione przez przypadkową firmę, na pewno będą zawierać zdjęcia, gdzie wszystkie napisy, logo będą zamazane, a samo zdjęcie zapewne niewyraźne. Interesują mnie kalendarze np. wydawane przez wydawców czasopism rowerowych, być może także producentów samego osprzętu rowerowego jak i ram rowerowych. Jest coś takiego, jeśli tak to gdzie szukać, albo kiedy oczekiwać w danej gazecie? Z góry dzięki :)

• 3 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...

oczywiście jesli taki mialby powstac to juz na rok 2012. Mozna zachecic znanych kolarzy aby wzieli w takim przedsiewzieciu udzial. Tylko nie wiem kogo tam ewentualnie moznaby umiescic. Musialoby sie znalezc 12 osob. Najlepiej zrobic kalendarz na cel charytatywny, wtedy my mamy kalendarz a kolarzom nie trzeba placic. Byloby super jakbyscie podawali swoje typy: 1 mezczyzna i 1 kobieta. Wylacznie krajowi zawodnicy. pozdrawiam

Kalendarze rowerowe wydawał w tym roku BGŻ, dostałem taki od koleżanki z banku. Z tego co wiem były też do wygrania w jakiś konkursach na fb.

Mam też kalendarz Wheelera na 2011, bez większych problemów dali mi go w sklepie rowerowym :) Sklepy mają kalendarze, wystarczy pewnie popytać albo być dobrym klientem;)

Fajny pomysł ale nie wiem czy realny ;)

Teraz ekipy sa na zgrupowaniach. Ciezko kogokolwiek dorwać. A wracajac do spraw technicznych to nawet nie wiem jaki naklad takiego kalendarza bylby dobry. Ciezki orzech do zgryzienia. To nawet nie chodzi o to ze ja chce wyjsc naprzeciw popytowi na takie kalendarze o takiej tematyce, tylko chcialbym sie sprawdzic, swoje umiejetnosci. na pewno bede prubowal. Wiadomo kazdy ma swojego faworyta, ktoremu kibicuje, a w kalendarzu moge zmiescic takich 12. Wiec wszyscy ludzie na swiecie nie beda zadowoleni, ale chcialbym znac Wasze zdanie, zeby mniej wiecej wiedziec w jakim isc kierunku co do doboru modeli :)

Bardzo podoba mi się ten pomysł z kalendarzem. Co wy na stworzenie własnego forumowego ?

Jako że miesięcy jest 12 , a każdego pogodzić jakoś trzeba proponuję np. do każdego miesiąca po jednej dyscyplinie rowerowej.Wyglądać by to mogło mniej więcej tak :

Styczeń : MTB w zimie ,

Luty :Street BMX ,

Marzec:Freeride ,

Kwiecień :Szosa

itd itp.

Jak wam się to widzi ?

Kalendarz forumowy to wcale nie taka prosta sprawa. Po pierwsze musialbym sie znalezc ochotnik samobojca ktory wezmie to wszystko na siebie :D Po drugie zdjecia - mysle ze wielu z nas chcialoby miec zdjecia w kalendarzu, wiec tutaj moglaby sie pojawic "wojna". Po trzecie ktos musialby dac pieniadze zeby wydrukowac od razu "kilka sztuk". Wiec ktos musialby sie podjac ryzyka zainwestowania w te kalendarze. Po czwarte uzyskanie zgody od autorow i wszystkich osob ktore beda na zdjeciach aby mozna bylo ich drukowac :D

Kalendarz forumowy to wcale nie taka prosta sprawa. Po pierwsze musialbym sie znalezc ochotnik samobojca ktory wezmie to wszystko na siebie :D Po drugie zdjecia - mysle ze wielu z nas chcialoby miec zdjecia w kalendarzu, wiec tutaj moglaby sie pojawic "wojna". Po trzecie ktos musialby dac pieniadze zeby wydrukowac od razu "kilka sztuk". Wiec ktos musialby sie podjac ryzyka zainwestowania w te kalendarze. Po czwarte uzyskanie zgody od autorow i wszystkich osob ktore beda na zdjeciach aby mozna bylo ich drukowac :D

Można by zrobić osobny dział "fotografia miesiąca" . Użytkownicy podsyłali by np.swoje fotki(na pewno mamy tu na forum jakiś profesjonalnych fotografów :icon_mrgreen: ), zrobilibyśmy ankiete , i wszyscy użytkownicy głosowali by na jedną wybraną fotke. I tak dokonalibyśmy selekcji 12 fotek(z jednego miesiąca jedna,któa uzyska najwięcej głosów). Myślę że było by to dość ciekawe, a jednocześnie rozwinelibyśmy forum o jeden dział (dość artystyczny) ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...