wdzFR Napisano 7 Września 2010 Napisano 7 Września 2010 Tak jak w temacie ten amorek mam dopiero 3 tygodnie(kupiłem go nowego) i jest tak nic w nim nie zmieniałem, a gdy np. Jadę do szkoly skocze kilka razy z krawężników to chodzi pięknie wyczuwa każda dziurę, a po szkole tez sobie skocze kilka razy i dalej fajnie chodzą. Potem jadę poskakać tak do 2m i skoczę 4 razy i amorek jakby stwardniał. Nie wyczuwa dziur niczego ciężko chodzi Dlaczego?
Lollex Napisano 7 Września 2010 Napisano 7 Września 2010 Ten amor nie jest do takich katuszy Bardzo stwardnial?? Mozliwe ze coś sie uszkodzil w srodku.
C00BA Napisano 7 Września 2010 Napisano 7 Września 2010 eee no bez przesady Duro powinien wytrzymywac takie rzeczy do takiego traktowania zostal sworzony. Moze sie zabrudzil, albo tez cos powazniejszego. To jest prosty amor wiec poszukaj jakis tutoriali na google jak go rozebrac i zabierz sie do pracy
crazycode Napisano 7 Września 2010 Napisano 7 Września 2010 Ten amor nie jest do takich katuszy Bardzo stwardnial?? Mozliwe ze coś sie uszkodzil w srodku. U mnie w dirtówce jak duro zaczynało przymulać (był wymieniony olej) rozebrałem je i wszystko, co było plastikowe w środku było w kawałkach - wyjaśniło to problem wyciekającego oleju (pewnie przez to, że kilka razy je dobiłem do tego stopnia, że aż wypluło olej uszczelkami ). Na szczęście po rozebraniu amora na części pierwsze, wyrzuceniu połamanego plastiku ze środka, zalaniu oleju i uszczelnieniu amora silikonem duro ładnie pracuje i ma się dobrze . EDIT: Jak rozebrać duro bardzo dobrze opisał Endurorider na swojej stronie ->klik
wdzFR Napisano 7 Września 2010 Autor Napisano 7 Września 2010 wielkie dzięki zobacze co jeszcze z tym zrobię A on nie stwardnial bardzo, jeszcze go wbije ale dzisiaj zrobiłem tak : Ustawiłem regulacje na najcięższą pojeździłem chwile i dałem na najlżejsząv i chodzi pięknie. Nie wiem czym to możer być spowodowane ale pomaga(na Chwile:P )
Lollex Napisano 7 Września 2010 Napisano 7 Września 2010 Wiesz co mi mimo wagi 80kg chodzi ciezko, ale jak minimalnie psikne brunoxem to jest miodzio:) Odrazu jest mieciutki i poprawia sie jakosc pracy.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.