Blazejb Napisano 6 Września 2010 Napisano 6 Września 2010 Witam! Na rowerze jeżdżę od parunastu lat. Od roku interesuję się tym poważniej. Mam CUBE XMS. Dłuższe trasy, teren, miasto nie ma problemu. Jednak ciągnie mnie też do skakania. Na swoim rowerze też trochę skacze, ale niewiele i mało odważnie (boję się trochę o ramę w takim rowerze). Chciałbym spróbować złożyć samodzielnie rower. Na początku chciałbym poprosić was o pomoc w doborze ramy. Myślałem nad DARTMOOR STREET FIGHTER 14 cali (mam 185 cm.) Moglibyście coś do radzić do ok. 500 zł. Nie chodzi o coś mega wypasionego, ale porządną markę, dobrą ramę. Z góry dziękuje za podpowiedzi i pozdrawiam.
Hrzanik Napisano 7 Września 2010 Napisano 7 Września 2010 Ja bym polecił dartmoor two6player, jest lekka stylowa i wytrzymała
C00BA Napisano 7 Września 2010 Napisano 7 Września 2010 Jezeli dobrze rozumiem to zostawiasz cube i skladasz nowy rower stricte do streetu. Jezeli tak to nie patrz na rozmiar ramy. Duzo latwiej uczy sie na mniejszych. Ja zaproponuje voida. Cena przekracza twoj budzet o ok 50zl, ale masz juz ramke z cr-mo czym zyskuje na tle konkurencji z ta cene.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.