k0mii Napisano 6 Września 2010 Napisano 6 Września 2010 Witam. Zamierzam kupić rower którym będę się poruszał po asfalcie na co dzień (dojazd do pracy (ok 20km)), ale również ma mi służyć jako rower wypadowy w weekendy do pobliskiego lasu, ścieżki raczej ubite choć zdarzają się też grząskie odcinki. Na rower nie mam sprecyzowanej kwoty, ale coś w okolicach max. 2000 zł. Mam 180 cm wzrostu i 85 kg żywej wagi zastanawiałem się nad tym modelem unibike: http://www.unibike.pl/zethos.html ale nie jestem w 100% pewien, bo nie znalazłem jakichś dobrych opinii na jego temat, liczę na ciekawe propozycje. pozdrawiam Piotr.
Iven Napisano 14 Września 2010 Napisano 14 Września 2010 A znalazłeś jakieś złe opinie? Miałem przez rok zethosa . Przed zakupem kierowałem się opiniami znalezionymi w sieci . Czytałem same pozytywne . Jest to rower , który ma świetny stosunek jakości do ceny. Swiadczy o tym chociażby to ,że baaaardzo trudno go kupić . Sklepy i magazyny nie dysponują tym modelem od ok. lipca ze względu na wysoką podaż
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.