goldbloom Napisano 6 Września 2010 Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Po dłuższym okresie, kiedy to u mnie nie występowało, znowu widok postów w temacie zaczął się "wydłużać" (tzn w każdym poście, po jego tekście, pojawia się masa wolnego miejsca utrudniająca czytanie, a nawet przewijanie forum). To naprawdę denerwujące... Przeczytałem wcześniej już kilka skarg tego dotyczących, może więc problem leży jednak bardziej w samym forum (a nie w zgodności przeglądarek) i da się coś z tym zrobić? Na Chromie wszystko jest ok, ale nie uśmiecha mi się cykliczna zmiana przeglądarki. Czy zależy to od przeglądarki czy nie (mam aktualnego FF), dlaczego na innych forach coś takiego się nie zdarza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecho87 Napisano 6 Września 2010 Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Czyściłeś ciastka, temp i inne tego typu śmietniki? Na marginesie: przesiadłem się na SRWare Iron (Chorme nie od Googla) z FF i jestem w niebowzięty, coraz bardziej przychylam się do negatywnych opinii FF. Ale chętnie spróbuję kolejnej "dużej" wersji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 6 Września 2010 Root Admin Udostępnij Napisano 6 Września 2010 skoro nagle ci sie zaczelo tak dziać to wina jest po twojej stronie. U mnie nie ma tego problemu a w kodzie nie bylo nic grzebane od bardzo dawna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 6 Września 2010 Autor Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Czyściłeś ciastka, temp i inne tego typu śmietniki? Wstyd się przyznać, ale pomogło :) Na marginesie: przesiadłem się na SRWare Iron (Chorme nie od Googla) z FF i jestem w niebowzięty Sprawdzę sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.