Krasiak Napisano 6 Września 2010 Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Witam chiał bym sie zapytaj jao iz jestem zielony w pojęciach który osprzęt lepszy który gorysz więc tak 50% po lestie 20% asfalt 10% inne drogi mam budżet w wysokości 1300zł nie ma więcej co byście poradzili ?? Mój wzrost 161 waga 58 : rama 17" zgóry thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 6 Września 2010 Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Za tą kasę chyba najlepszy będzie Kross Hexagon V4 kosztuje coś bodajże 1150 zł. W sumie za 1300 nie ma co liczyć na jakiś wysokiej klasy osprzęt, za tą cenę dostaniemy rower zwykle na Acerze 7 biegów klamkomanetki itd. - ogólne średniej klasy rower. Oczywiście można też kupić Gianta ale rowery o podobnej klasie co V4 zaczynają się u niego za 1400,1500 zł. Ogólnie jak masz do wydania max 1300 zł lepszego roweru niż V4 ew V6 - która ma zwykłe mechaniczne tarczówki nie znajdziesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziemian Napisano 6 Września 2010 Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Witam Lepie dozbieraj te 200zł i kup rower naprawdę jak za tą kasę bardzo dobry, na osprzęcie którego nie dostaniesz w innym nowym rowerze w tej cenie. http://allegro.pl/kross-level-a2-17-deore-xt-suntour-wawa-i1211352176.html pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krasiak Napisano 6 Września 2010 Autor Udostępnij Napisano 6 Września 2010 też się przyglądałem a2 a co powiecie o mbike Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziemian Napisano 6 Września 2010 Udostępnij Napisano 6 Września 2010 To powiemy że osprzętowo nie dorównuje w Kross A2 XT w tej cenie. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krasiak Napisano 7 Września 2010 Autor Udostępnij Napisano 7 Września 2010 dozbierać dozbieram a jak zrobic by mi go nie ukradli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 7 Września 2010 Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Nie jeździć nim do sklepu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyndowss Napisano 26 Września 2010 Udostępnij Napisano 26 Września 2010 Jeżeli jeszcze nie kupiłeś i zbierasz kasę to ten rower idealnie pasuje w Twój budżet i ma amortyzator powietrzny więc będzie działał pod Twoją małą wagą. http://allegro.pl/kross-hexagon-v6-czarny-axon-s-rl-air-wys-0zl-i1231904890.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.