Cox Napisano 5 Września 2010 Udostępnij Napisano 5 Września 2010 , co sadzicie o oponach geax gato? oplaca sie kupic po 100zł? zwijane, w wersji 1,9, maja to byc uniwesalne opony na KAŻDY teren, na zawody XC, czy przy wadze 75 kg i szerokosci 1,9 bedzie sie tez dobrze spisywac w suchym terenie i np piachu oraz luznych kamieniach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubek20 Napisano 6 Września 2010 Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Nie ma opon do wszystkiego czytałem że tylko w piachu sobie niezbyt dobrze radzą, ale po za tym ok. 100 zł za sztuke zwijaną to normalna cena, spróbuj jeszcze coś stargować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KosteQ Napisano 7 Września 2010 Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Dokładnie, w piachu nie najlepiej sobie radzą, ale nie ma tragedii Ogólnie dają radę, prawie wszędzie, prawie bo mają większe opory toczenia od semislicków i na asfaltach/ubitych drogach da się to odczuć, no i ten piach. W błocie radzą sobie genialnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nothing Napisano 21 Września 2010 Udostępnij Napisano 21 Września 2010 Dopne się do tematu, bo niestety mój coś nie wypalił Czy ta oponka (geax gato) występuje w wersji tył/przód czy nie ma u niej rozróżnienia? Bo zastanawiałem się by ją wziąć na przód, tyle, że nie wiem co na tył... może ktoś podpowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KosteQ Napisano 21 Września 2010 Udostępnij Napisano 21 Września 2010 Powiem tak, nie ma podziału przód/tył i co ciekawe, producent zaleca zakładać obydwie (przód i tył) w tą samą stronę. Ja osobiście w błocie jeżdżę obydwie (Gato) w tą samą stronę, a jak nie ma błota, jest sucho, na przód zakładam Gato zgodnie z zaleceniami producenta i na tył coś co ma mniejsze opory toczenia czyli Michelin XCR Dry (jedynka), bo Gato ma odczuwalne opory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.