Lowca1q1 Napisano 5 Września 2010 Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Witam jest tu nowy wiec chce się ze wszystkimi przywitać. Chcę sobie założyć do mojego roweru hamulec tarczowy do przodu tylko nie wiem jaki wybrać mechaniczny czy tańczy hydrauliczny prosiłbym o podanie jakiś dobrych, fajnych, tanich, produktów. Dodam ze do mechanicznego brakuje mi tylko zacisku a do hydraulicznego to już wszystkiego (zacisku, klamki i przewodu) Z góry dziękuje za odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zorek94 Napisano 5 Września 2010 Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Najpierw podaj przedział cenowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
focus25 Napisano 5 Września 2010 Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Dobrze jest przeczytać regulamin forum i z niego korzystać. Musze cię zmartwić ale nie ma na rynku dobrych, fajnych i tanich hamulców hydraulicznych. Pojęcie tani jest względne więc najlepiej podać przedział cenowy. Dobrze podać jest też zastosowanie roweru, wagę. Najtańszym rozsądnym rozwiązaniem będzie Avid BB 5 ewentualnie BB7. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lowca1q1 Napisano 5 Września 2010 Autor Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Mam do wydania około 150 zł a moja jazda to przede wszystkim jazda terenowa (błota dodam ze dużo tego błota ,woda, kamienie i takie pochodne takiej jazdy.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zorek94 Napisano 5 Września 2010 Udostępnij Napisano 5 Września 2010 A więc o nowym hamulcu hydraulicznym zapomnij, W takim przedziale masz do wyboru BB5 lub Accent Freezer. Możesz też poszukać w używanych hamulcach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver400 Napisano 5 Września 2010 Udostępnij Napisano 5 Września 2010 BB5 mocno zapchany blotem nie jest najskuteczniejszy ale za 150zl to jest najlepsza mozliwa opcja i prosze was niech ktos zmieni tytuł tego tematu, bo mnie oczy aż bolą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daid Napisano 5 Września 2010 Udostępnij Napisano 5 Września 2010 http://allegro.pl/avid-juicy-3-przod-i1213210619.html resztę zainwestuj w słownik ortograficzny:/ Hamulec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.