kubek20 Napisano 5 Września 2010 Napisano 5 Września 2010 Witam. Jako, że moje rękawiczki kellysa zgubiłem (to nawet dobrze, szajs okrutny), szukam nowych rekawiczek do XC z koniecznie długimi palcami. Cena to myślę że max 100-110 złotych (wolę poczekać z innymi zakupami). Co sadzicie o tych rekawiczkach http://velo.pl/produkty/?m=25&pk=%&id=2539 ?
kubek20 Napisano 8 Września 2010 Autor Napisano 8 Września 2010 Nie mówcie że nikt tu nie uzywa rękawiczek z długimi palcami
Timon92 Napisano 8 Września 2010 Napisano 8 Września 2010 Ja używam - rękawice robocze z Castoramy. Za 23zł są naprawdę za######iste, mają powszywane wzmocnienia, są wygodne i nawet jak się podrą to mogę mieć 4 komplety za cenę jednego kompletu Answerów. Miałem wcześniej Dartmoory Black Hand - fajne ale szybko się skończyły.
premier2 Napisano 22 Lutego 2011 Napisano 22 Lutego 2011 Ktoś już zdążył je przetestować? Przymierzam się do zakupu i wpadły mi w oko, nie znam opinii o trwałości i wygodzie...
Lextalionis Napisano 22 Lutego 2011 Napisano 22 Lutego 2011 Jak wypadają pod względem trwałości nie wiem, ale wygoda i dopasowanie bardzo mi odpowiadały... Wydają się być dość delikatne więc wątpię żeby wytrzymały wiele sezonów... Nie mają żadnych żelowych wstawek także dla osób które posiadają twarde gripy raczej nie polecane... W mojej opinii cena nie jest do końca adekwatna do tego co otrzymujemy - zwłaszcza że kiedyś widziałem je do kupienia za 69 czy 79zł...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.