kubek20 Napisano 5 Września 2010 Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Witam. Jako, że moje rękawiczki kellysa zgubiłem (to nawet dobrze, szajs okrutny), szukam nowych rekawiczek do XC z koniecznie długimi palcami. Cena to myślę że max 100-110 złotych (wolę poczekać z innymi zakupami). Co sadzicie o tych rekawiczkach http://velo.pl/produkty/?m=25&pk=%&id=2539 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubek20 Napisano 8 Września 2010 Autor Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Nie mówcie że nikt tu nie uzywa rękawiczek z długimi palcami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timon92 Napisano 8 Września 2010 Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Ja używam - rękawice robocze z Castoramy. Za 23zł są naprawdę za######iste, mają powszywane wzmocnienia, są wygodne i nawet jak się podrą to mogę mieć 4 komplety za cenę jednego kompletu Answerów. Miałem wcześniej Dartmoory Black Hand - fajne ale szybko się skończyły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 22 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 Ktoś już zdążył je przetestować? Przymierzam się do zakupu i wpadły mi w oko, nie znam opinii o trwałości i wygodzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lextalionis Napisano 22 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 Jak wypadają pod względem trwałości nie wiem, ale wygoda i dopasowanie bardzo mi odpowiadały... Wydają się być dość delikatne więc wątpię żeby wytrzymały wiele sezonów... Nie mają żadnych żelowych wstawek także dla osób które posiadają twarde gripy raczej nie polecane... W mojej opinii cena nie jest do końca adekwatna do tego co otrzymujemy - zwłaszcza że kiedyś widziałem je do kupienia za 69 czy 79zł... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.