kafkaZmlekiem Napisano 5 Września 2010 Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Zanim kupię porządnego windstoppera, lub inną wiatrówkę to potrwa (trzeba poszukać, wybrać itd) to do tego czasu się w końcu rozchoruję . Dlatego pytam, czy ktoś z Was na taką pogodę, jak mamy, i zimny wiatr ma jakiś pomysł, żeby go nie owiewało tak bardzo w zwykłych ciuchach (lub rowerowych ale cieńszych od kurtki )? p.s jeśli takie zagadnienie było to przepraszam, nie znalazłam(a szukałam!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sonix Napisano 5 Września 2010 Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Witam. Jeśli masz tylko zwykłe ubranie to rozwiązania za bardzo nie ma bo jedynym wyjściem jest grubo się ubrać ale wtedy się spocisz ubranie stanie się wilgotne no i też można z tego powodu się rozchorować. Jeśli na chwilę obecną nie masz kasy to możesz iść poszperać po szmateksach i kupić jakąś tanią wiatrówkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kafkaZmlekiem Napisano 5 Września 2010 Autor Udostępnij Napisano 5 Września 2010 wiem, że zwykłe ubranie nie schnie, z kolarskich ubrań mam coś tam, ale wszystko dość cienkie, nic właśnie nie chroni dobrze od wiatru i przemarznięcia, dlatego pytam nie chcę umrzeć na zapalenie płuc przed kupnem odpowiedniej kurtki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.