kafkaZmlekiem Napisano 5 Września 2010 Napisano 5 Września 2010 Zanim kupię porządnego windstoppera, lub inną wiatrówkę to potrwa (trzeba poszukać, wybrać itd) to do tego czasu się w końcu rozchoruję . Dlatego pytam, czy ktoś z Was na taką pogodę, jak mamy, i zimny wiatr ma jakiś pomysł, żeby go nie owiewało tak bardzo w zwykłych ciuchach (lub rowerowych ale cieńszych od kurtki )? p.s jeśli takie zagadnienie było to przepraszam, nie znalazłam(a szukałam!)
Sonix Napisano 5 Września 2010 Napisano 5 Września 2010 Witam. Jeśli masz tylko zwykłe ubranie to rozwiązania za bardzo nie ma bo jedynym wyjściem jest grubo się ubrać ale wtedy się spocisz ubranie stanie się wilgotne no i też można z tego powodu się rozchorować. Jeśli na chwilę obecną nie masz kasy to możesz iść poszperać po szmateksach i kupić jakąś tanią wiatrówkę.
kafkaZmlekiem Napisano 5 Września 2010 Autor Napisano 5 Września 2010 wiem, że zwykłe ubranie nie schnie, z kolarskich ubrań mam coś tam, ale wszystko dość cienkie, nic właśnie nie chroni dobrze od wiatru i przemarznięcia, dlatego pytam nie chcę umrzeć na zapalenie płuc przed kupnem odpowiedniej kurtki
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.