puchaty Napisano 4 Września 2010 Udostępnij Napisano 4 Września 2010 Wielkie gratulacje dla Mai Włoszczowskiej!!! Wielki fail dla TV, że transmitują jakieś durne mecze a Mistrzostwa Świata i polskie sukcesy mają w poważaniu:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 4 Września 2010 Udostępnij Napisano 4 Września 2010 Wielkie gratulacje dla pani Włoszczowskiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 4 Września 2010 Udostępnij Napisano 4 Września 2010 weeeeeeee, wierzyłem w nią, wierzyłem!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crus Napisano 4 Września 2010 Udostępnij Napisano 4 Września 2010 oby więcej dziewczyn poszły poszlo w ślady Maji:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cichy66 Napisano 4 Września 2010 Udostępnij Napisano 4 Września 2010 Gratulacje!!! Jedna z niewielu dyscyplin-ogólno pojęte kolarstwo-w której znajdują się rodzynki rozpowszechniające dobre imię naszego kraju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 4 Września 2010 Udostępnij Napisano 4 Września 2010 Fantastyczna Maja. Gratulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalek940 Napisano 4 Września 2010 Udostępnij Napisano 4 Września 2010 po pierwsze jestem dumny ze Polska ma taka potege w kobiecym kolarstwie jak i facetów ! a teraz cos wulgarnego te kur... z TVp cwe.. wola pokazywac jakis ..... co grac w piłke nie umią niż Kolarstwo Górskie gdzie mamy 2 medale w tym jeden Historyczny !!! ajjj i jak tu płacic abonament Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 4 Września 2010 Udostępnij Napisano 4 Września 2010 a kto w polsce placi abonament?! rafalek940 rozumiem emocje.... czesc postu wyczyszczona... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mordiz Napisano 4 Września 2010 Udostępnij Napisano 4 Września 2010 Pięknie. I to z taką przewagą ! Ah.. dopięła swojego. Gratulacje. A tv ... no niestety. Ważne, że prawdziwi entuzjaści i kibice śledzili jej wzmagania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 4 Września 2010 Udostępnij Napisano 4 Września 2010 http://www.tvn24.pl/-1,1672193,0,1,maja-najlepsza-na-swiecie,wiadomosc.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javman Napisano 4 Września 2010 Udostępnij Napisano 4 Września 2010 na eurosporcie 2 była relacja? bo jak vuelte oglądałem to panowie komentatorzy coś wspominali, niestety nie mam es2 bo w moim pakiecie woleli dac kuchnia.tv zamiast eurosportu 2.. żal... ~maja gratuluję! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
missolini Napisano 4 Września 2010 Udostępnij Napisano 4 Września 2010 na eurosporcie 2 była relacja? bo jak vuelte oglądałem to panowie komentatorzy coś wspominali, niestety nie mam es2 bo w moim pakiecie woleli dac kuchnia.tv niestety nie było, ale za to była jakaś kopanina.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 4 Września 2010 Udostępnij Napisano 4 Września 2010 'premier champion de l'événement le gagnant de la médaille d'or de la Pologne' fajnie to brzmi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GdyniaBiker Napisano 4 Września 2010 Udostępnij Napisano 4 Września 2010 Maju, jesteś super Tv nie komentuję Zrzutka na snajpera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mendoza Napisano 4 Września 2010 Udostępnij Napisano 4 Września 2010 Ja się wzruszyłem:) Dzięki Maju!!! Wielkie gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 4 Września 2010 Udostępnij Napisano 4 Września 2010 Nie zapominajmy o Ani Szafraniec, siodma! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zoscar Napisano 4 Września 2010 Udostępnij Napisano 4 Września 2010 Brawo Maju. Dzięki takim ludziom jak ty chce mi się jeździć na rowerze. A tak się wkurzyłem, że zamiast pokazywać jak Nasza mistrzyni odjeżdża rywalkom, TV każe nam oglądać zmagania polskich "piłkarzy", którzy i tak nie potrafią nic wygrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom3 Napisano 4 Września 2010 Udostępnij Napisano 4 Września 2010 http://sport.tvp.pl/inne/pozostale/kolarstwo/mtb/wideo/ms-w-kolarstwie-gorskim-zloty-wystep-wloszczowskiej/2598884 i nie marudzić już tak na tą tv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 4 Września 2010 Udostępnij Napisano 4 Września 2010 Stary ty pracujesz dla tvp.pl? jak tak to zdradz patent na ta tajemnicza 'opłatę techniczną'. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daid Napisano 4 Września 2010 Udostępnij Napisano 4 Września 2010 u mnie działa bez problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mendoza Napisano 4 Września 2010 Udostępnij Napisano 4 Września 2010 Fajna trasa, tak nawiasem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 4 Września 2010 Udostępnij Napisano 4 Września 2010 Stary ty pracujesz dla tvp.pl? jak tak to zdradz patent na ta tajemnicza 'opłatę techniczną'. Przyjedź do Polski i będziesz miał z darmo TVP nie ma licencji na pokazywanie tego poza naszym krajem i dlatego tak jest. Wiele transmisji strumieniowych w ogóle nie jest dostępna dla osób spoza PL. Gratulacje dla Mai Na Eurosporcie była Vuelta ale panowie komentatorzy dawali radę i było wiadomo jak sobie nasza zawodniczka poczynia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mendoza Napisano 4 Września 2010 Udostępnij Napisano 4 Września 2010 Pan Tomasz Jaroński jest fajnie ogarnięty w sprawach:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zoscar Napisano 5 Września 2010 Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Tak, uwielbiam komentarze Pana Tomasza Jarońskiego i Krzysztofa Wyrzykowskiego w czasie Tour de France. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cyklista Napisano 5 Września 2010 Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Oglądałem wieczorem retransmisje z wyścigu na TVP Sport, trochę serce zadrżało kiedy Maja na ostatniej rundzie poślizgnęła się zbiegając z tych głazów, całe szczęście udało się Jej złapać równowagę. Wielkie gratulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.