downhillgorzow Napisano 4 Września 2010 Udostępnij Napisano 4 Września 2010 Ostatnio pojechałem z kolegami do sklepu rowerowego w Gorzowie Wlkp "SprintBike". Po wejściu zapytałem się jednego ze sprzedawców o to czy jest możliwe sprowadzenie krossa sign ds. Usłyszałem, że nie będą mnie nieuszczęśliwiali tym rowerem . Zdziwiony zapytałem się dlaczego, powiedzieli że codzienie będę w serwisie . Więc zapytałem się, co się w nim psuje . Usłyszałem że wszystko łącznie z pękaniem ramy. . Wiem że ten rower jest naprawde wytrzymały i na pewno nie musiałbym go codziennie oddawać do serwisu. I tu mopje pytanie kto pracuje w tych sklepach?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arroyo Napisano 4 Września 2010 Udostępnij Napisano 4 Września 2010 Znawcy są wszędzie, miłośnicy natomiast są w tym czasie na rowerze. Tak ogólnikowe potraktowanie sprawy przez sprzedawcę to niewielkie wykroczenie, o większych cudach świat słyszał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
downhillgorzow Napisano 4 Września 2010 Autor Udostępnij Napisano 4 Września 2010 No tak tyle że ja mysle że w sklepie rowerowym powinien pracować ktoś kto zna się na rzeczy. Nie wiem, być może pomylił się i myślał o nexcie. Kiedy wyszedłem e sklepu nie wiedziałem czy się śmiać czy płakać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gothic Napisano 14 Września 2010 Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Niestety w GW ne świeczką szukać dobrego sklepu rowerowego. Wśród istniejących już w mieście, Sprintbike należy IMO do tych z czołówki... ignorantów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rainier Napisano 15 Września 2010 Udostępnij Napisano 15 Września 2010 sie czepiacie, normalna praktyka w kraju raju, albo chcą wypchnąć to co mają na magazynie bo nie mają na stanie tego modelu albo nie handlują krosem i dalej chcą zepchnąć to co mają na magazynie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.