dzieno Napisano 4 Września 2010 Napisano 4 Września 2010 Witam wszystkich. Zakupiłem przedni amor santour epicon rld. NA filmie na stronie santour gość pompuje sag w dolnej goleni. U mnie w tym miejscu jest regulacja tłumienia powrotu. Jak to jest z tymi modelami bo na wszystkich aukcjach na allegro jest informacja że model rld tej funkcji nie posiada. Może sprzedawca nabrał mnie i sprzedał inny model. Gdzie jest dokładny symbol? Może ktoś ma większą wiedzę na ten temat. Z góry będę wdzięczny za informacje. pozdrawiam
honor Napisano 4 Września 2010 Napisano 4 Września 2010 Gość na filmie pompuje Epicona SF7, czyli model starszy od obecnych. Nowe modele mają zawór pod plastikową zakrętka na górze lewej goleni. SF9 Epicon RLD powinien wyglądać tak:
Pymyn Napisano 5 Września 2010 Napisano 5 Września 2010 @ Up Dokladnie tak. Dziwi mnie tylko, ze w moim Epiconie RLD na prawej goleni u samego dolu czerwony znaczek + / - od regulacji tlumienia powrotu jest bardziej skierowany w kierunku pedalow, a nie na zewnatrz jak na zdjeciu : p
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.