kajstan Napisano 4 Września 2010 Napisano 4 Września 2010 witam problem polega na tym ze piasta nie kreci sie plynnie( mono rozkrecone kolo zatrzymuje sie po kilku obrotach). Piasta jest nowa i zastanawiam sie czy wystarczy na niej przejechac pare kilometrow(z 200km juz przejchane) czy moze trzeba ja rozkrecic, rozlozyc, przesmarowac??? z gory dzieki za pomoc
Miecho87 Napisano 4 Września 2010 Napisano 4 Września 2010 Może jest po prostu za mocno skręcona - to częsta przypadłość Shimano prosto ze sklepu.
marsman Napisano 4 Września 2010 Napisano 4 Września 2010 może jest zbyt mocno skręcona. już dwa razy spotkałem się z czymś takim w seryjnie nowych piastach Shimano
kajstan Napisano 4 Września 2010 Autor Napisano 4 Września 2010 zapewne glupie ptanie ale jak ja rozkrecic, czy wystarcza do tego dwa imbusy??
bender999 Napisano 4 Września 2010 Napisano 4 Września 2010 słyszałem o takich przypadłościach w deorkach ale zeby w xtr'ach też...sh*tmano
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.