Zymelka Napisano 3 Września 2010 Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Czy ktoś może napisać coś o tej firmie? Bo nie znalazłem żadnych opinii o tym producencie. Jak z trwałością? Bo planuje kupić spodnie http://www.mikesport.pl/p/pl/4424/mimo-sortin-action---ocieplane-rajtuzy-rowerowe-na-szelkach--wkladka-action.html i chciałbym usłyszeć jakieś opinie o tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 3 Września 2010 Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Zakupiłem spodenki krótkie mimo i po czterech miesiącach wkładka się rozlazła po paru praniach Ogólnie spodenki fajne może u mnie trafiła się taka felerna wkładka kto to wie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eloo Napisano 3 Września 2010 Udostępnij Napisano 3 Września 2010 mam długie spodnie z membraną firmy mimo i po sezonie dość intensywnej jazdy i wielokrotnym praniu nadal nadają się do jazdy, więc za tą cenę było warto. Jedyny minus to suwaki, jeden rozpadl się przy pierwszym założeniu spodni a reszta niewiele później Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 3 Września 2010 Udostępnij Napisano 3 Września 2010 mam długie spodnie z membraną firmy mimo i po sezonie dość intensywnej jazdy i wielokrotnym praniu nadal nadają się do jazdy, więc za tą cenę było warto. Jedyny minus to suwaki, jeden rozpadl się przy pierwszym założeniu spodni a reszta niewiele później Też mam te spodnie membraną jeden sezon, i jestem zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 3 Września 2010 Udostępnij Napisano 3 Września 2010 miałem bluzę Mimo - bardzo dobre wykonanie i fajny design - ale była za duża więc sprzedałem - z tego co wiem nadal po całej zimie jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudimks Napisano 9 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Fajna wyprzedaż jest teraz w mikesporcie. Przykładowo spodnie MIMO Genua które niedawno kupiłem zostały przecenione ze 145zł na 106 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacobsen Napisano 10 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Szkoda że z rozmiarówką gorzej. Mikesport robi wyprzedaż jak im zostają same XS albo XXXL . A co do firmy to całkiem spoko. U mnie na stanie spodnie ocieplane z membraną już drugi sezon i jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zymelka Napisano 10 Lutego 2011 Autor Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Ja zakupiłem spodnie z linku (niestety już nie działa...) czyli mimo sortin action ocieplane i jestem bardzo zadowolony przejeździłem w nich jesie i zimowe dni jak temp była ok. 0 i jest ok. zimą tylko bielizna termo pod nie (kalesony cienkie) i nic wiecej mi nie potrzeba jakość bdb w porównaniu z ceną nie ma się do czego przyczepić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sequ Napisano 11 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Witam! Podobne się do tematu. Jako że jest to mój pierwszy post chciałbym wszystkich przywitać . Wracając do tematu chciałbym spytać Was o opinie na temat tych trzech spodni: http://www.mikesport.pl/p/pl/5178/mimo-mud---zimowe-spodnie-rowerowe--wkladka--coolmax-gel.html http://www.mikesport.pl/p/pl/5157/mimo-genua---zimowe-spodnie-rowerowe---wkladka-coolmax.html http://www.mikesport.pl/p/pl/5173/mimo-nero---spodnie-rowerowe--wkladka-coolmax.html Może ktoś takowe posiada i chciałby się podzielić wrażeniami z ich użytkowania. Czy warto je kupić za taką cenę? Czy będą mi dobrze służyć? Nie mam zbytnio dużo kasy i to jest max co mogę wydać. Zakupilem juz butki spd i chciałbym jak najszybciej zacząć sezon. Przeszukali forum i coś tam znalazłem na ich temat, ale pytanie które mnie nurtuje to czy te dwie pary gdzie jest napisane, że można jeździć od ujemnych do +10 np. w temp. powiedzmy +15 będą w miarę dobrze odprowadzić pot czy się zgrzeje i spółce. Chciałbym aby były w miarę uniwersalne. Jeżeli jest to możliwe oczywiście czy prostu celować w te od +5? Pytania mogą się wydawać śmieszne,ale będzie to mój drugi sezon, a raczej pierwszy cały, także jestem nowy w tym temacie, a o tego typu rzeczach to nie mam zielonego pojęcia. Bardzo proszę o wyrozumiałość i konkretne odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zlyjogurt Napisano 11 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Ja też mam membranowe spodnie, jakość wykonania ok, wkładkę oceniam na 3-(niezbyt zadowalająca), krój jak na mnie zbyt luźny. Chronią przed wiatrem i zimnem. Biorąc pod uwagę to, że za spodnie zimowe dałem mniej niż za letnie ocena 5/6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.