mrspeed Napisano 3 Września 2010 Udostępnij Napisano 3 Września 2010 jazde na rowerze zaczalem niecale 2 miechy temu i do tej pory jakos dawalem rade w zwyklych sportowych bucikach, jednak przymierzam sie do kupna jakichs do tego przystosowanych.. sprawe utrudnia fakt, ze jezdze na rowerze do pracy i pare razy dopadla mnie ulewa w drodze powrotnej... no i tu zaczyna sie pytanie, jakie buty wybrac, zeby w miare szybko schly (tak, zeby nastepnego dnia byly do urzytku ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 3 Września 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Najlepiej chbya będzie kupić ochraniacze na buty coś w tym stylu: http://allegro.pl/ochraniacze-ocieplacze-na-buty-adidas-r-41-42-road-i1204226746.html Masz pedały wpinane, czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrspeed Napisano 3 Września 2010 Autor Udostępnij Napisano 3 Września 2010 jeszcze nie, ale pewnie bede musial sie w takie zaopatrzyc, bo kilku znajomych mnie do tego namawia, bo podobno zupelnie inna jazda. a co do takich "skarpet" to zastanawialem sie nad nimi, ale jakos to do mnie niebardzo przemawia.. ale moze to dobry wybor, choc wolal bym odpowiednie buty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 3 Września 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Nieprzemakalne to tylko kalosze(albo wodery). Jak będziesz miał zatrzaski to polecam takie: http://www.cyklotur....D_53010715.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrspeed Napisano 3 Września 2010 Autor Udostępnij Napisano 3 Września 2010 bomba, ale tak na serio bardziej chodzi mi o buty, ktore idzie szybko wysuszyc, bo nawet do kaloszy woda sie wleje xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 4 Września 2010 Udostępnij Napisano 4 Września 2010 warunek szczelnosci to ochraniacz na but plus spodnie nieprzemakalne. jesli chcesz szybkoschnace buty to raczej buty do scigania sie - maja one wiecej tworzyw sztucznych i materialow nienasiakliwych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.