kronos85 Napisano 2 Września 2010 Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Witam to mój 1 post na forum mam pytanie czy warto kupować używane rowery MTB z Holandii? Moje Dane: wzrost 178cm waga 75kg myślę że rama 19 była o w porządku mogę tutaj w NL kupić np: GIANT XTC z 2004 roku znalazłem w archiwum gianta koleś chce za niego 350 euro link giant giant XTC MTB Killer V900 licytacja na razie 110 euro : Cannondale Bulls pro 9.70 Mountainbike 19 inch 350euro : bulls pro 9.70 Podaję linka do holenderskiego "allegro" http://kopen.marktplaats.nl/fietsen-en-brommers/fietsen-mountainbikes-en-atb/c460.html czy coś warto tutaj kupić rower jakiś ? a może lepiej zainwestować w jakiś nowy rower w Polsce chciałbym wydać ok 1200 max 1500 zł za wszelkie sugestie będę wdzięczny Jśli nie ten dział to przepraszam i prosze o przeniesienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziemian Napisano 2 Września 2010 Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Witam Według mnie nie opłaci się sprowadzać tych rowerów bo nie dość że zapłacisz powiedzmy 1400zł za rower to jeszcze za przesyłkę jakieś 200zł, a one nie są na jakimś wielkim osprzęcie żeby tyle wydawać. A jeżeli chcesz rower nowy kupić u nas to ci polecam KROSS A2 XT 2009 : http://allegro.pl/kross-level-a2-17-deore-xt-suntour-wawa-i1211352176.html Rower naprawdę na bardzo dobrym osprzęcie- w tej cenie chyba najlepszym jaki może być. Rama 19 calowa będzie za duża na ciebie, 17 calowa będzie idealna. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kronos85 Napisano 2 Września 2010 Autor Udostępnij Napisano 2 Września 2010 jestem na miejscu w Holandii i mogę osobiście obejrzeć i kupić rower tylko ciężko mi stwierdzić czy coś się opłaca za te pieniądze brać ? jeśli ktoś by znalazł coś wartego ceny to byłbym wdzięczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wentyl007 Napisano 9 Września 2010 Udostępnij Napisano 9 Września 2010 ja ci mogę sprzedać taniej XTC 850 dla mne za mała rama M. Jest koloru białego z napisami niebieskimi bardzo ładny rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.