Mateo89 Napisano 2 Września 2010 Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Witam, jakie bloki musiałbym zakupić do butów Adidas Gran Corsico no i jeszcze jedno-które pedały wybrać do tych butów/zatrzasków, aby wszystko grało. Z góry dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sonix Napisano 2 Września 2010 Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Jeśli zakupisz pedały SPD to tam masz już bloki w komplecie. Polecam shimano M540 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateo89 Napisano 2 Września 2010 Autor Udostępnij Napisano 2 Września 2010 a czy wtedy będą one pasowały do tych butów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 2 Września 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Buty mają mocowanie do bloków mtb więc kup jak wyżej pedały M- 540 i bloki masz w komplecie. Do butów powinny być dołączone blachy do mocowania bloków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 2 Września 2010 Udostępnij Napisano 2 Września 2010 blachy są dołączane do bloków. do 520 też dodają bloki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 2 Września 2010 Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Tak, bez żadnych problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 2 Września 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Września 2010 blachy są dołączane do bloków. do 520 też dodają bloki Kupowałem niedawno zestaw buty i pedały. Do butów SH dali blachy a do pedałów bloki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 2 Września 2010 Udostępnij Napisano 2 Września 2010 heh a ja kupowałem bloki i buty. w butach mialem blachy i w blokach tez blachy. wiec jak ktos chce to mi sie jeszcze jedna para blach powinna gdzies walac kolezanka kupowala pedaly z blokami i blachami dołączonymi. buty kupowala wczesniej i nie wiem czy byly blachy więc trzeba się po prostu przy zakupie zainteresowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateo89 Napisano 2 Września 2010 Autor Udostępnij Napisano 2 Września 2010 dzięki za odpowiedzi-blachy są więc już wiem, co robić dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 2 Września 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Września 2010 A ja polecam pedałki Crank Bross Eggbeater C, nieco droższe ale niezapychalne i można się wpinać z 4 stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sonix Napisano 3 Września 2010 Udostępnij Napisano 3 Września 2010 blachy są dołączane do bloków. do 520 też dodają bloki Nie wprowadzaj ludzi w błąd kolego. Do pedałów są dodawane bloki ale nie do każdych bloków są dodawane blachy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateo89 Napisano 2 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 A czy te TUTAJ będą pasowały do butów, wymienionych w tytule posta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 Będą, ale przy cenie PD-M520 wyższej o 10zł nie warto ich kupować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sonix Napisano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 A czy te TUTAJ będą pasowały do butów, wymienionych w tytule posta? Tak będą pasowały, ale tak jak napisał kolega lepiej dołożyć te parę groszy i kupić coś co będzie służyło o wiele dłużej bez serwisu. Pedały które wymieniliśmy prędzej łapią o wiele później luzy niż te wymienione przez Ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.