Skocz do zawartości

[Wypadzik w beskidy] 04.09.2010

ursusek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wybieramy się z kumplami w najbliższą sobotę w beskidy.Nie mamy jeszcze sprecyzowanej trasy,wszystko do dogadania.Najprawdopodobniej pojedziemy przez Oświęcim-Kęty-Tresna,reszta trasy do omówienia.Jeden z kolegów ma w sobote nockę,tak więc powrót będzie pociągiem.Chetnych na wspólny wypadzik zapraszam.

Napisano

Szczerze mówiąc są trzy opcje.Pierwsza opcja asfaltem do Bielska.Trasa wiedzie przez Mysłowice-Imielin-Oświęcim-Kęty-Czaniec-Porąbka itd itd - wjazd do Szczyrku na posiłek i powrót ale do Bielska Białej,powrót pociągiem.

Druga opcja to trasa do Wisły przez Pszczynę.Trasa wiedzie Katowice-Tychy Pszczyna-Goczałkowice-Skoczów-Ustroń-Wisła.Ta trasa wiedzie w połowie terenem.

Trzecia opcja to Kraków.W większości prowadzi podobno drogami leśnymi.Trasa prowadzi przez Trzebinię-Tenczynek-i jakimiś mniejszymi miejscowościami.Tej Krakowskiej trasy nie znam,ale myślę że nie pobłądzimy :thumbsup:.Jeszcze z kumplami nie ustaliliśmy konkretnie w które miejsce pojedziemy,jutro popołudniu będę na 100% wiedział.Jeśli masz jakiś pomysł na wypadzik to zapodaj,rozważymy również twoją propozycję.

Po konsultacjach z kumplami wyszło że jedziemy do Wisły

Napisano

Tak się zastanawiam właśnie, bo pogoda ma być ładna... Pytam bo MTB mam w częściach a szosą mogę gdzieś skoczyć:icon_cool: Cel podróży w zasadzie bez znaczenia. Krk ma dla mnie ten atut, że mam tam mieszkanie i mógłbym sobie skoczyć tam przy okazji.

Zastanowię się jeszcze jak widzę swój weekend:)

Napisano

Wyprawa sie udała :).Wiekszość trasy terenem,chociaż z 30% asfaltem trzeba było zrobić.Oczywiście tradycji stało się zadość,od Skoczowa zaczeło padać,momentami dość intensywnie,ale było o niebo lepiej jak w Krakowie :).Załuj Mariusz że nie byłeś,trasa naprawdę super.Link do fotek poniżej

http://picasaweb.google.pl/egojanek/04092010RoweremDoWisY#

no żałuje :) ale siła wyższa i nie dało rady się wyrwać tym razem. ale mam nadzieję, że kiedyś Cie namówię jeszcze na zaprezentowanie tej trasy :D co do deszczu to jakiegoś pecha mamy, nawet jak zapowiadają słoneczko :P

do następnego :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...