ursusek Napisano 2 Września 2010 Napisano 2 Września 2010 Wybieramy się z kumplami w najbliższą sobotę w beskidy.Nie mamy jeszcze sprecyzowanej trasy,wszystko do dogadania.Najprawdopodobniej pojedziemy przez Oświęcim-Kęty-Tresna,reszta trasy do omówienia.Jeden z kolegów ma w sobote nockę,tak więc powrót będzie pociągiem.Chetnych na wspólny wypadzik zapraszam.
ursusek Napisano 2 Września 2010 Autor Napisano 2 Września 2010 Szczerze mówiąc są trzy opcje.Pierwsza opcja asfaltem do Bielska.Trasa wiedzie przez Mysłowice-Imielin-Oświęcim-Kęty-Czaniec-Porąbka itd itd - wjazd do Szczyrku na posiłek i powrót ale do Bielska Białej,powrót pociągiem. Druga opcja to trasa do Wisły przez Pszczynę.Trasa wiedzie Katowice-Tychy Pszczyna-Goczałkowice-Skoczów-Ustroń-Wisła.Ta trasa wiedzie w połowie terenem. Trzecia opcja to Kraków.W większości prowadzi podobno drogami leśnymi.Trasa prowadzi przez Trzebinię-Tenczynek-i jakimiś mniejszymi miejscowościami.Tej Krakowskiej trasy nie znam,ale myślę że nie pobłądzimy .Jeszcze z kumplami nie ustaliliśmy konkretnie w które miejsce pojedziemy,jutro popołudniu będę na 100% wiedział.Jeśli masz jakiś pomysł na wypadzik to zapodaj,rozważymy również twoją propozycję. Po konsultacjach z kumplami wyszło że jedziemy do Wisły
Rychlapl Napisano 2 Września 2010 Napisano 2 Września 2010 Tak się zastanawiam właśnie, bo pogoda ma być ładna... Pytam bo MTB mam w częściach a szosą mogę gdzieś skoczyć Cel podróży w zasadzie bez znaczenia. Krk ma dla mnie ten atut, że mam tam mieszkanie i mógłbym sobie skoczyć tam przy okazji. Zastanowię się jeszcze jak widzę swój weekend:)
ursusek Napisano 6 Września 2010 Autor Napisano 6 Września 2010 Wyprawa sie udała .Wiekszość trasy terenem,chociaż z 30% asfaltem trzeba było zrobić.Oczywiście tradycji stało się zadość,od Skoczowa zaczeło padać,momentami dość intensywnie,ale było o niebo lepiej jak w Krakowie .Załuj Mariusz że nie byłeś,trasa naprawdę super.Link do fotek poniżej http://picasaweb.google.pl/egojanek/04092010RoweremDoWisY#
shovel Napisano 6 Września 2010 Napisano 6 Września 2010 te rowery powinny po góraskich szlakach jeździć, a nie tylko je oglądać z daleka
82koval Napisano 6 Września 2010 Napisano 6 Września 2010 Wyprawa sie udała .Wiekszość trasy terenem,chociaż z 30% asfaltem trzeba było zrobić.Oczywiście tradycji stało się zadość,od Skoczowa zaczeło padać,momentami dość intensywnie,ale było o niebo lepiej jak w Krakowie .Załuj Mariusz że nie byłeś,trasa naprawdę super.Link do fotek poniżej http://picasaweb.google.pl/egojanek/04092010RoweremDoWisY# no żałuje ale siła wyższa i nie dało rady się wyrwać tym razem. ale mam nadzieję, że kiedyś Cie namówię jeszcze na zaprezentowanie tej trasy co do deszczu to jakiegoś pecha mamy, nawet jak zapowiadają słoneczko do następnego
82koval Napisano 11 Września 2010 Napisano 11 Września 2010 no to pracuj dzielnie;) pogoda chyba jest z Tobą, bo coś znowu się popsuła, oczywiście na weekend :/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.