MMMAAACCC7 Napisano 2 Września 2010 Udostępnij Napisano 2 Września 2010 witam, mam takie pyt, które może i się juz pojawiło, ale nie znalazłem, lub przeoczyłem. mam taki problem-gdy całydzień nie jeżdżę na rowerze zaczynają strzykać mi kostki podczas chodzenia, dzieje się tak w momencie gdy odrywam stopę od podłoża a dźwięk brzmi mniej więcej jak pstrykanie palcami, tak też dzieje się po dłuższej jeździe, orientuje się ktoś co to jest i jak temu zaradzić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pulse Napisano 3 Września 2010 Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Kazdy troche strzela i strzyka. To kwestia indywidualna. Czy poza odglosami odczuwasz jakis dyskomfort, bol? Jezeli nie to moze poprostu do tej pory nie zwracales na to uwagi. Jak sie mocno skupie to tez slysze rozne strzelania, ale przestalem zwracac na to uwage. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMMAAACCC7 Napisano 3 Września 2010 Autor Udostępnij Napisano 3 Września 2010 tylko to dość głośne strzykanie, wyraźnie słyszalne, doskomfort psychiczny (wszyscy się oglądają) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekp24 Napisano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 chciałbym odświerzyć temat, od kilku tygodni dość intensywnie jeżdze na rowerze, w ciągu ostatniego tygodnia zauważyłem strzelanie w lewej kostce, tylko podczas chodzenia, w momencie odrywania pięty od ziemi, dzisiaj mam już to prawie przy każdym zrobionym kroku. Nie sprawia mi to bólu jednak żle sie z tym czuje, coś w rodzaju strachu że jakaś kość mi sie tam przez to zetrze. Nie mam tak (przez ok 200m) po jezdzie rowerem, nigdy jak biegam. Strzelanie jest dosyć głośne. jak siedze to takie strzelanie moge mam jak Mam nadzieje że ktoś ogarnie to co napisałem. Wszystkie podpowiedzi bedą przydatne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMMAAACCC7 Napisano 1 Maja 2011 Autor Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 mi pomogło na jakiś czas gimnastyka samej stopy [np jakaś szklana butelka pod nogę i kulasz ją] ale przyczyn nadal nie znalazłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.