Skocz do zawartości

[kostki] strzykanie

MMMAAACCC7

Rekomendowane odpowiedzi

witam, mam takie pyt, które może i się juz pojawiło, ale nie znalazłem, lub przeoczyłem. mam taki problem-gdy całydzień nie jeżdżę na rowerze zaczynają strzykać mi kostki podczas chodzenia, dzieje się tak w momencie gdy odrywam stopę od podłoża a dźwięk brzmi mniej więcej jak pstrykanie palcami, tak też dzieje się po dłuższej jeździe, orientuje się ktoś co to jest i jak temu zaradzić?

Kazdy troche strzela i strzyka. To kwestia indywidualna. Czy poza odglosami odczuwasz jakis dyskomfort, bol? Jezeli nie to moze poprostu do tej pory nie zwracales na to uwagi. Jak sie mocno skupie to tez slysze rozne strzelania, ale przestalem zwracac na to uwage.

• 7 miesięcy temu...

chciałbym odświerzyć temat, od kilku tygodni dość intensywnie jeżdze na rowerze, w ciągu ostatniego tygodnia zauważyłem strzelanie w lewej kostce, tylko podczas chodzenia, w momencie odrywania pięty od ziemi, dzisiaj mam już to prawie przy każdym zrobionym kroku. Nie sprawia mi to bólu jednak żle sie z tym czuje, coś w rodzaju strachu że jakaś kość mi sie tam przez to zetrze. Nie mam tak (przez ok 200m) po jezdzie rowerem, nigdy jak biegam. Strzelanie jest dosyć głośne. jak siedze to takie strzelanie moge mam jak

Mam nadzieje że ktoś ogarnie to co napisałem. Wszystkie podpowiedzi bedą przydatne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...