szylu Napisano 2 Września 2010 Napisano 2 Września 2010 witam mam taki mały problem, przymierzam się do zakupu roweru szosowego. Mieszkam w Holandii więc nie zdziwcie się że link biedzie po holendersku a więc obczaiłem rower na stronie sklepu w sąsiedniej miejscowości http://www.matrabike.nl/Fietsen/Racefietsen/Peloton/Peloton.aspx powiedzcie mi czy opłaca się zakupić ten oto rower. byłem w tym sklepie i stoi kilka rozmiarów tego modelu.
amoniak Napisano 2 Września 2010 Napisano 2 Września 2010 Cena wcale nie jest atrakcyjna 340 Eurasów za rower na BAAAAARDZO słabym osprzęcie W kraju za 1200 zł można już trafić szosówkę na Sorze lun na mirage/xenon - za tyle chyba widziałem w Decathlonie Teraz jest czas wyprzedaży to i nawet za mniej można zakupić całkiem znośny rower
szylu Napisano 2 Września 2010 Autor Napisano 2 Września 2010 gdybym był Polsce to by było co innego ale poszukam czegoś lepszego za mniejszą cenę
Burak Napisano 2 Września 2010 Napisano 2 Września 2010 gdybym był Polsce to by było co innego ale poszukam czegoś lepszego za mniejszą cenę Tańszego niż matrabike to chyba nie znajdziesz w Holandii. Zamiast tańszego, poszukaj lepszego. Coś od Gazelle czy Batavus na przykład. Będzie dwa razy drożej, ale będziesz mógł go podarować wnukowi na 20 urodziny :-). Też mieszkam w Holandii, tyle że na północy. Pozdrawiam.
szylu Napisano 2 Września 2010 Autor Napisano 2 Września 2010 Aha jeszcze się zastanowię. Dzięki za wskazówki.
Burak Napisano 3 Września 2010 Napisano 3 Września 2010 Skoro mieszkasz blisko tego sklepu to możesz rozważyć jeszcze inną opcję. Pojedź tam, wypróbuj rowerek i jak Ci się będzie dobrze jeździło to kup. Osprzętem się nie martw za bardzo. Najważniejsza jest przyjemność z jazdy. Jeśli nie będzie problemów to super! Jeśli coś będzie nie tak, to masz gwarancję. W Holandii nie ma z tym problemów. Nikt nie będzie Cię pytał ile, ani gdzie jeździłeś. A jeśli się zupełnie posypie to rower zwrócisz do sklepu i ponegocjujesz lepszą cenę na jakiś markowy rower (pewnie już zauważyłeś, że wymiana starego roweru na nowy z dopłatą jest tutaj powszechną praktyką). Na wszelki wypadek podpytaj w Matrabike'u czy to praktukują, bo ja tam nigdy nie byłem. Pozdrawiam.
szylu Napisano 3 Września 2010 Autor Napisano 3 Września 2010 no tak jutro jadę go dobrze przetestować i jeżeli będzie dobrze się prowadził to pewnie go zakupie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.