Silver400 Napisano 1 Września 2010 Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Jak w temacie, jakie najlepsze w miare tanie klamki do Avid BB5 ? Mogą być klamkomanetki pasujące do shimano deore (regulacja linki przy manetce). Budżet wsumie nie ograniczony ale wiadomo im taniej tym lepiej, waga nie ma znaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moojmisiu Napisano 1 Września 2010 Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Chcesz tanio i optymanie - weź Avidy SD7, chcesz tanio i bez bajerów - weź Avidy FR5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrew Napisano 1 Września 2010 Udostępnij Napisano 1 Września 2010 lepiej sd-7. Większa siła przyda się w słabych bb5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gothic Napisano 1 Września 2010 Udostępnij Napisano 1 Września 2010 (...)Budżet wsumie nie ograniczony ale wiadomo im taniej tym lepiej, waga nie ma znaczenia. Może zatem skorzystaj z "tłustej" opcji: http://www.sram.com/avid/products/speed-dial-ultimate-lever Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qamal Napisano 1 Września 2010 Udostępnij Napisano 1 Września 2010 A klamkomanetki deore też by pasowały? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver400 Napisano 1 Września 2010 Autor Udostępnij Napisano 1 Września 2010 własnie klamkomanetki od deore tez mi chodzą po głowie, z tym ze nie chce w ciemno wpakować 100zł zeby to potem nie działało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kawior Napisano 4 Września 2010 Udostępnij Napisano 4 Września 2010 Ja mam set BB5 i FR-5. Wystarczają w zupełności. Z pokrętła regulacji w SD-7 zapewne będziesz korzystać rzadko jak już raz ustawisz hamulce, więc po co płacić więcej. Piszesz, że waga nie gra roli, ale tak na marginesie SD-7 są cięższe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.