marcel2902 Napisano 31 Sierpnia 2010 Napisano 31 Sierpnia 2010 Witam Posiadam koła karbonowe firmy spengle i mam mały problem .... czy ktoś by wiedział kto sie zajmuje wymianą w tych kołach obręczy aluminiowych nie mogę nikogo znaleźć kto to robi ...
Miecho87 Napisano 2 Września 2010 Napisano 2 Września 2010 @szybalski - Napisał o co chodzi. Google nie gryzie. @marcel2902 - Kto się tym zajmuję nie mam pojęcia, ale może Luxtech. Poza nimi ostatnio na Allegro były karbonowe obręcze polskiej produkcji, może oni by wiedzieli co i jak, ale niestety nie mam namiaru.
marcel2902 Napisano 14 Września 2010 Autor Napisano 14 Września 2010 witam ... chodzi o wymianę obręczy aluminiowej ( co szczęki hamulcowe hamują )karbon ok... wgniecenie na obręczy i pęknięcie tak na małym marginesie -- jeżdzić się da i jest ok ale względy estetyczne ... to lin do roweru ,, obecnie na sprzedaż .. http://allegro.pl/item1231749124.html gdyby ktoś zainteresowany dzwonić ...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.