detonator Napisano 31 Sierpnia 2010 Napisano 31 Sierpnia 2010 Witam Mam problem z pogrubieniem czcionki w tekście postu, np. gdy piszę w poście do kogoś i che pogrubić jego nick. Konkretnie nie działa mi przycisk "B" Pozdrawiam
Mod Team safian Napisano 31 Sierpnia 2010 Mod Team Napisano 31 Sierpnia 2010 można ręcznie wpisać [ b]tekst[ /b]
Schwefel Napisano 31 Sierpnia 2010 Napisano 31 Sierpnia 2010 U mnie wszystko działa ok. Jaką masz przeglądarkę? Sprawdzałeś na innej?
detonator Napisano 31 Sierpnia 2010 Autor Napisano 31 Sierpnia 2010 safian dzięki, spróbuję Schwefel mam mozille Zadziałało Jeszcze jedno pytanko tu, żeby nie zakładać nowego tematu: Dlaczego często nie ma opcji edycji postu ??
Schwefel Napisano 31 Sierpnia 2010 Napisano 31 Sierpnia 2010 Edycja postu jest możliwa przez 15 minut od jego wysłania.
Hanzo Napisano 12 Grudnia 2010 Napisano 12 Grudnia 2010 Od jakiegoś czasu mam podobny problem, tylko że u mnie nie działa nic od "koloru" do "wyrównaj do prawej". Ewidentnie problem jest po stronie mojego Firefoxa bo pod IE to wszystko działa. FF jest zaktualizowany, java też. Gdzie szukać przyczyny?
Hanzo Napisano 12 Grudnia 2010 Napisano 12 Grudnia 2010 Faktycznie problem był po stronie mojego Firefoxa, po wykasowaniu starego profilu i założeniu nowego wszystko działa tak jak powinno. Mieciu przepraszam za kłopot.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.