apnea9 Napisano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 uuuuu cos czuje ze se jeszcze poczekamy... skoro takie newsy :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 bez paniki, w końcu to tylko kilkanaście koszulek, a oni szyją naprawdę spore ilości, więc, jak już się za to zabiorą, to zrobią dosyć szybko. Teraz akurat jest pełnia sezonu na stroje sportowe, więc pewnie szyją pełną parą dla większych odbiorców... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Aktualna informacja: koszulki mają być gotowe na poniedziałek/wtorek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PopaY Napisano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Czyli jest szansa, że do końca przyszłego tygodnia być może będą już u adresatów? PS. cały czas piszecie o koszulkach - a co ze spodenkami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek516 Napisano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Będą te koszulki w tym tygodniu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 14 Czerwca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Nie ma szansy, nawet gdyby dziś wysłali to do Premiera doszłyby pewnie we czwartek, jeśli faktycznie dziś je wyślą, to może będą we wtorek Przed zlotem pewnie przyjdą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Koszulki mam już w domu , sam je odbierałem, całkiem pokaźny worek. Adresuję właśnie koperty i jutro postaram się wysłać, bo wiem, że co niektórzy trochę się niecierpliwią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 14 Czerwca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 O kurna, to może jednak w piątek dojdą, byłoby fajnie Czekamy z niecierpliwością Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 przepraszam wszystkich za zwłokę, ale wczoraj wróciłem z pracy o 22, więc siła rzeczy nie mogłem wysłać koszulek. Dzisiaj wszystkie będą wysłane priorytetem, ale pewnie dojdą po weekendzie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek516 Napisano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 No trudno Przezyjemy te dni heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 16 Czerwca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 E tam, nie ma co przepraszać, gdyby nie Ty to pewnie w ogóle by ich nie było, więc chyba te 2 dni można poczekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryke Napisano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Spokojnie, aż takiego pośpiechu to nie ma - wątpię, aby ktoś jeździł tylko w jednej koszulce przez cały czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rocky Napisano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Pewnie, poczekamy I tak dzięki za zaangażowanie i wzięcie na siebie tak dużej odpowiedzialności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PopaY Napisano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Ja i tak w weeekend nawet roweru na oczy nie zobaczę więc nie rozpaczam Ale jeszcze na wszelki wypadek zapytam: czy spodenki również są? Bo cały czas pisane jest o samych koszulkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
apnea9 Napisano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 aby firma zaczela produkcje musi dostac zamowienie w naszym zamowieniu znajdowaly sie rowniez spodenki, wiec retoryczne pytanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 @apnea9, dzięki, tak właśnie było wszystkie koszulki i SPODENKI zostały już wysłane do was. Czekam na opinie, te negatywne również Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek516 Napisano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 premier a wg ciebie jak koszulki wygladaja ? Jak z wykonaniem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2011 wyglądają OK, podobnie spodenki. Mam kilka koszulek z Top Printu i jakość jest całkiem dobra. Może ktoś będzie na tyle fotogeniczny i zrobi sobie fotkę w stroju, ciekawy jestem, jak się prezentuje na ciele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rocky Napisano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2011 Miejmy nadzieję, że ktoś się odważy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 18 Czerwca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2011 Ja mogę sobie zrobić zdjęcie i zapewniam, że efekt będzie dobry. Ale tak to już jest, że ładnemu we wszystkim ładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RybekZKlanu Napisano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2011 Nie chce mi sie przszukiwac stron poprzednich, ile kosztuja spodenki ile koszulka i czy w zestawie jakas znizka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinek1992 Napisano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2011 witam Też bym chciał się dowiedzieć po ile jest komplet koszulka + spodenki. I jeszcze mam pytanko jak tam z rozmiarówką? Czy jest coś takiego jak niestandartowe wymiary? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2011 No to polecam lekturę tego tematu od początku, ale jeżeli wam się nie chce, to trudno... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RybekZKlanu Napisano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2011 spodenki 70zl koszulka 65zl juz wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2011 Ale najważniejszego chyba jednak nie wiesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.