Skocz do zawartości

[Koszulki] Nowe koszulki forum

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

bez paniki, w końcu to tylko kilkanaście koszulek, a oni szyją naprawdę spore ilości, więc, jak już się za to zabiorą, to zrobią dosyć szybko. Teraz akurat jest pełnia sezonu na stroje sportowe, więc pewnie szyją pełną parą dla większych odbiorców...

Napisano

Czyli jest szansa, że do końca przyszłego tygodnia być może będą już u adresatów? ;)

PS. cały czas piszecie o koszulkach - a co ze spodenkami?

Napisano

Koszulki mam już w domu :027: , sam je odbierałem, całkiem pokaźny worek.

Adresuję właśnie koperty i jutro postaram się wysłać, bo wiem, że co niektórzy trochę się niecierpliwią :P

Napisano

przepraszam wszystkich za zwłokę, ale wczoraj wróciłem z pracy o 22, więc siła rzeczy nie mogłem wysłać koszulek. Dzisiaj wszystkie będą wysłane priorytetem, ale pewnie dojdą po weekendzie :/

Napisano

Ja i tak w weeekend nawet roweru na oczy nie zobaczę więc nie rozpaczam ;) Ale jeszcze na wszelki wypadek zapytam: czy spodenki również są? Bo cały czas pisane jest o samych koszulkach :P

Napisano

aby firma zaczela produkcje musi dostac zamowienie

w naszym zamowieniu znajdowaly sie rowniez spodenki, wiec retoryczne pytanie :)

Napisano

wyglądają OK, podobnie spodenki. Mam kilka koszulek z Top Printu i jakość jest całkiem dobra.

Może ktoś będzie na tyle fotogeniczny i zrobi sobie fotkę w stroju, ciekawy jestem, jak się prezentuje na ciele.

• Mod Team
Napisano

Ja mogę sobie zrobić zdjęcie i zapewniam, że efekt będzie dobry. Ale tak to już jest, że ładnemu we wszystkim ładnie :icon_mrgreen:

Napisano

witam

Też bym chciał się dowiedzieć po ile jest komplet koszulka + spodenki. I jeszcze mam pytanko jak tam z rozmiarówką? Czy jest coś takiego jak niestandartowe wymiary?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...