Skocz do zawartości

[Koszulki] Nowe koszulki forum

Rekomendowane odpowiedzi

Mamy już maj, im dłużej to wszystko będzie trwało tym dłużej będziemy jeździć bez koszulek forumowych. Moim zdaniem nie warto jej przedłużać. I tak ankieta trwała za długo więc dziś to myślę ostateczny termin by ją zakończyć i wziąć się do roboty jeśli chodzi o zamówienia ;)

• Mod Team

Sugeruję zamknięcie głosowania.

Skoro na przodujące projekty zagłosowało odpowiednio 22 i 27 osób to można by zrobić tak, że przy wpisywaniu się na listę chętnych dopisywać, którą koszulkę wolelibyśmy, jeżeli na jeden i na drugi projekt zbierze się >15osób to chyba można by było zrobić dwie koszulki, jeżeli tylko na żaden lub jeden 'projekt' będzie chetnych >15osób to wszyscy dostaną koszulki ze zwycięskim wzorem? hę? :)

• Mod Team

W sumie, jak chcecie, jak dla mnie oba projekty są ok :thumbsup:

Nie chodziło mi o obchodzenie demokracji, tylko o to, żeby każdy był usatysfakcjonowany z ciuszka, nie widzę przeszkody, dla której część miałaby kupić taką a część taką koszulkę :)

Ale w sumie, skoro faktycznie jest burdel top-princie to może racja, żeby maksymalnie 'uprościć' zamówienie :P

ostatnio mam sporo pracy, więc rzadziej mogę tu zaglądać.

Robimy zamówienia tylko na 1 wzór koszulki, chętnych na inną wersję zapraszam do stworzenia nowego tematu, ja chętnie udzielę wskazówek i namiarów na Top Print.

Do 10.05 kompletujemy listę chętnych, potem daję dane do przelewu i podam całkowity koszt z wysyłką(ok 10zł łącznie z kopertą bąbelkową).

Jeżeli ktoś wybiera się na zlot, a może wstrzymać się z odbiorem, mogę zabrać koszulkę ze sobą.

Co do spodenek, to dowiem się, czy taka ilość wystarczy do zamówienia, w przeciwnym wypadku robimy tylko koszulki.

To mam jeszcze jedną kwestie, która wydaje mi się naprawdę ciekawym pomysłem. Nie pamiętam kto to już pisał, ale napisy na kieszonkach byłby fajnym i mało spotykanym pomysłem. Może przedyskutujemy jeszcze ten pomysł?

Dajcie spokój z napisami. Jest przecież logo forum, czegóż więcej Wam potrzeba? Projekt wygrał, finito - zacznijmy to wszystko finalizować i nie kombinujmy już ze zmianami. Zapewne uważacie, że kieszonki nie są zbyt widoczne? To po prostu zmieńmy kolor samych kieszonek na biały, ale po co jeszcze napisy?

Natomiast tak patrzę na projekt spodenek i chyba ktoś coś przeoczył. Oczywiście spodenki są jak najbardziej ok, ale... Na tyłku jest adres fr.org, a niestety takiego adresu nie ma - jeśli więc zostanie to fr.org to ja za spodenki dziękuję jednak - to by była przesada... No, chyba, że admini szybciutko wykupią domenę fr.org :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...