premier2 Napisano 24 Kwietnia 2011 Napisano 24 Kwietnia 2011 Po prawdzie projekt przygotował grafik z Top Printu, wg moich sugestii . Co do koszulek, to mam dylemat, między 2 projektami, ale z głosem na razie się wstrzymam . Dałem pod głosowanie Twój projekt z logo Szumgum, ponieważ istnieje cień szansy, że może wspomogą jakoś nasz tegoroczny zlot. Na razie czekam na odpowiedź z ich strony...
Jarek516 Napisano 24 Kwietnia 2011 Napisano 24 Kwietnia 2011 no było by fajnie aa co do zlotu to już wiecie gdzie by się odbywał ?
premier2 Napisano 24 Kwietnia 2011 Napisano 24 Kwietnia 2011 @Jarek516, http://www.forumrowerowe.org/topic/81361-trzeci-zlot-zapisy-lista-uczestnikow/page__view__findpost__p__805706
premier2 Napisano 24 Kwietnia 2011 Napisano 24 Kwietnia 2011 @qball, dzięki za zwrócenie uwagi. Już poprawiłem
Mod Team Franio Napisano 25 Kwietnia 2011 Mod Team Napisano 25 Kwietnia 2011 Wszelkie dyskusje, komentarze, proszę zamieszczać w TYM temacie. Tutaj TYLKO I WYŁĄCZNIE głosujemy. Wobec tego mam drobne zastrzeżenie do ankiety. Mianowicie, przy głosowaniu na koszulki można zaznaczyć i zagłosować na dowolną ich ilość, a nie tylko na jedną, jak jest w przypadku spodenek.
premier2 Napisano 25 Kwietnia 2011 Napisano 25 Kwietnia 2011 Przepraszam za zamieszanie z głosowaniem, źle zaznaczyłem opcję głosowania. Proszę o ponowne oddanie swoich głosów, tym razem na 1(jeden ) projekt
qball Napisano 25 Kwietnia 2011 Napisano 25 Kwietnia 2011 @premier2 - chyba ludzie zbyt dosłownie zrozumieli text "tym razem na 1 projekt" bo opcja nr 1 zyskała parę głosów... (gdy w poprzedniej edycji było 0) Dla pozostałych warto dodać, że chodzi o jeden projekt, a nie o pierwszy (1.)
gilgamesz Napisano 25 Kwietnia 2011 Napisano 25 Kwietnia 2011 @premier2 - chyba ludzie zbyt dosłownie zrozumieli text "tym razem na 1 projekt" bo opcja nr 1 zyskała parę głosów... (gdy w poprzedniej edycji było 0) Dla pozostałych warto dodać, że chodzi o jeden projekt, a nie o pierwszy (1.) Chyba cos źle patrzyłes, bo w poprzedniej miał(1 projekt) 2 głosy( z tego jeden mój).
Mod Team Franio Napisano 26 Kwietnia 2011 Mod Team Napisano 26 Kwietnia 2011 chyba ludzie zbyt dosłownie zrozumieli text "tym razem na 1 projekt" bo opcja nr 1 zyskała parę głosów... (gdy w poprzedniej edycji było 0) Nie zgodzę się, bo projekt nr 1 miał wcześniej kilka głosów na swoim koncie. Jak zresztą pisze gilgamesz.
gilgamesz Napisano 26 Kwietnia 2011 Napisano 26 Kwietnia 2011 Ja bym w ogóle zawęził wybór do projektów 1 i 8 Kolegi Miecia i projektu 1 Kolegi Jarka.
Mod Team safian Napisano 26 Kwietnia 2011 Mod Team Napisano 26 Kwietnia 2011 @UP: Po to jest głosowanie, jak dla mnie najlepszy jest projekt Miecia #6 i spodenek z logiem na nogawce, ale co kto lubi Dla mnie projekty Jarka są jakieś takie nijakie, takie nudne
qball Napisano 26 Kwietnia 2011 Napisano 26 Kwietnia 2011 Rozumiem, że w razie gdyby się zebrało powyżej 15 osób na każdy projekt to i tak wygra ten jeden z największą liczbą głosów ? Poprę safiana w kwestii designu, ale wiadomo, gusta są różne
SifoDyas Napisano 27 Kwietnia 2011 Napisano 27 Kwietnia 2011 Nie zapowiada się aby było 2x15. Póki co jest 12 chętnych na koszulki i tylko 3 na spodenki. W ankiecie głosów jest dużo, ale wiele z nich to od osób nie zainteresowanych zakupem.
Mlodziutki Napisano 27 Kwietnia 2011 Napisano 27 Kwietnia 2011 Mam pytanie co do wysyłki. Czy jest możliwość wysyłki za pobraniem ?
Mod Team safian Napisano 27 Kwietnia 2011 Mod Team Napisano 27 Kwietnia 2011 I jak w końcu z nickiem, można sobie wybrać rękaw/kołnierzyk/plecy, czy dowolnie, czy jak to będzie? BTW. Troszkę późno, ale tak sobie pomyślałem, że na spodenkach ostatnie 2-3 centymetry nogawki mogłyby być białe, lub czerwone
premier2 Napisano 27 Kwietnia 2011 Napisano 27 Kwietnia 2011 Myślę, że nick powinien znaleźć się na lewym rękawie i to wystarczy, żeby nie wprowadzać dodatkowego bałaganu. Co do głosowania, to zaznaczyłem, że najlepiej, żeby głos zabierały osoby zainteresowane kupnem, najwyraźniej niektórzy mają problemy z czytaniem ze zrozumieniem
premier2 Napisano 27 Kwietnia 2011 Napisano 27 Kwietnia 2011 wpłata na konto. Nie mam zamiaru potem dopominać się o kasę, itp, a nie będę zakładał z własnej kieszeni za czyjąś koszulkę...
Mod Team safian Napisano 27 Kwietnia 2011 Mod Team Napisano 27 Kwietnia 2011 Większość pewnie dopiero zobliguje się do zakupu, kiedy będą końcowe wyniki głosowania, niektórzy pewnie przed zakupem zechcą wiedzieć co kupią BTW. To chyba logiczne, że tak, ale spytam, bo napisałeś tylko o koszulkach - na spodenki też musi być 15 chętnych, yup? Można do głosowania dodać pytanie dot. umiejscowienia nicka na koszulce
premier2 Napisano 27 Kwietnia 2011 Napisano 27 Kwietnia 2011 Tak, temat ze spodenkami ruszy tylko w przypadku 15 osób chętnych, choć może uda się jeżeli lista przekroczy 10 osób. Patrząc na niektóre projekty, jedynym sensownym miejscem wydaje się lewe ramię.
Sol Napisano 27 Kwietnia 2011 Napisano 27 Kwietnia 2011 Kark jest ok tyż, zwłaszcza w przodującym projekcie. Czy dla wytwórcy to byłby duży problem gdyby mu wskazać dwa miejsca nadruku do wyboru?
premier2 Napisano 28 Kwietnia 2011 Napisano 28 Kwietnia 2011 pewnie da radę. Ale jak już wcześniej wspomniałem, im więcej zmiennych w zamówieniu, tym większe ryzyko pomyłki . Wolalbym jeden schemat, wtedy jest mniejsze prawdopodobieństwo błędu. Później to na mnie spadnie tłumaczenie się przed niezadowolonym nabywca
Sol Napisano 28 Kwietnia 2011 Napisano 28 Kwietnia 2011 W sumie mozna by zrobic jak z koszulkami zlotowymi. Poza tym nie wyobrazam sobie niezadowolonego nabywcy koszulki TEGO forum
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.