Skocz do zawartości

[Koszulki] Nowe koszulki forum

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Po prawdzie projekt przygotował grafik z Top Printu, wg moich sugestii :). Co do koszulek, to mam dylemat, między 2 projektami, ale z głosem na razie się wstrzymam :). Dałem pod głosowanie Twój projekt z logo Szumgum, ponieważ istnieje cień szansy, że może wspomogą jakoś nasz tegoroczny zlot. Na razie czekam na odpowiedź z ich strony...

• Mod Team
Napisano

Wszelkie dyskusje, komentarze, proszę zamieszczać w TYM temacie. Tutaj TYLKO I WYŁĄCZNIE głosujemy.

Wobec tego mam drobne zastrzeżenie do ankiety. Mianowicie, przy głosowaniu na koszulki można zaznaczyć i zagłosować na dowolną ich ilość, a nie tylko na jedną, jak jest w przypadku spodenek. :icon_wink:

Napisano

@premier2 - chyba ludzie zbyt dosłownie zrozumieli text "tym razem na 1 projekt" :P bo opcja nr 1 zyskała parę głosów... (gdy w poprzedniej edycji było 0)

Dla pozostałych warto dodać, że chodzi o jeden projekt, a nie o pierwszy (1.) :)

Napisano

@premier2 - chyba ludzie zbyt dosłownie zrozumieli text "tym razem na 1 projekt" :P bo opcja nr 1 zyskała parę głosów... (gdy w poprzedniej edycji było 0)

Dla pozostałych warto dodać, że chodzi o jeden projekt, a nie o pierwszy (1.) :)

Chyba cos źle patrzyłes, bo w poprzedniej miał(1 projekt) 2 głosy( z tego jeden mój).

• Mod Team
Napisano

chyba ludzie zbyt dosłownie zrozumieli text "tym razem na 1 projekt" :P bo opcja nr 1 zyskała parę głosów... (gdy w poprzedniej edycji było 0)

Nie zgodzę się, bo projekt nr 1 miał wcześniej kilka głosów na swoim koncie. Jak zresztą pisze gilgamesz. :icon_wink:

• Mod Team
Napisano

@UP: Po to jest głosowanie, jak dla mnie najlepszy jest projekt Miecia #6 i spodenek z logiem na nogawce, ale co kto lubi :)

Dla mnie projekty Jarka są jakieś takie nijakie, takie nudne :P

Napisano

Rozumiem, że w razie gdyby się zebrało powyżej 15 osób na każdy projekt to i tak wygra ten jeden z największą liczbą głosów ?

Poprę safiana w kwestii designu, ale wiadomo, gusta są różne :)

Napisano

Nie zapowiada się aby było 2x15. Póki co jest 12 chętnych na koszulki i tylko 3 na spodenki. W ankiecie głosów jest dużo, ale wiele z nich to od osób nie zainteresowanych zakupem.

• Mod Team
Napisano

I jak w końcu z nickiem, można sobie wybrać rękaw/kołnierzyk/plecy, czy dowolnie, czy jak to będzie? :)

BTW. Troszkę późno, ale tak sobie pomyślałem, że na spodenkach ostatnie 2-3 centymetry nogawki mogłyby być białe, lub czerwone :P

Napisano

Myślę, że nick powinien znaleźć się na lewym rękawie i to wystarczy, żeby nie wprowadzać dodatkowego bałaganu.

Co do głosowania, to zaznaczyłem, że najlepiej, żeby głos zabierały osoby zainteresowane kupnem, najwyraźniej niektórzy mają problemy z czytaniem ze zrozumieniem :)

• Mod Team
Napisano

Większość pewnie dopiero zobliguje się do zakupu, kiedy będą końcowe wyniki głosowania, niektórzy pewnie przed zakupem zechcą wiedzieć co kupią :)

BTW. To chyba logiczne, że tak, ale spytam, bo napisałeś tylko o koszulkach - na spodenki też musi być 15 chętnych, yup? :)

Można do głosowania dodać pytanie dot. umiejscowienia nicka na koszulce :D

Napisano

Tak, temat ze spodenkami ruszy tylko w przypadku 15 osób chętnych, choć może uda się jeżeli lista przekroczy 10 osób. Patrząc na niektóre projekty, jedynym sensownym miejscem wydaje się lewe ramię.

Napisano

pewnie da radę. Ale jak już wcześniej wspomniałem, im więcej zmiennych w zamówieniu, tym większe ryzyko pomyłki :). Wolalbym jeden schemat, wtedy jest mniejsze prawdopodobieństwo błędu. Później to na mnie spadnie tłumaczenie się przed niezadowolonym nabywca :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...