premier2 Napisano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 @1415chris, spokojnie, mam 2 komplety strojów z Top Printu, poza tym sporo teamów z Łodzi i okolic zamawia u nich swoje stroje. Wkładka jest całkiem OK, chociaż na pewno nie jest to Craft Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartosz1996 Napisano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Ja tez pomysle nad zakupem takiej koszulki, szczegolnie z nikiem. Jednak mam zle przeczucia co do koszulek z duza iloscia czarnego, szczegolnie by sie dawala we znaki w sloneczne dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 W stylu Cruella De Mon. #1 http://www.design.pawelmiatkowski.pl/forum/5.jpg W stylu pętla północna Nürburgring. #2 http://www.design.pawelmiatkowski.pl/forum/3.jpg W stylu "na otro". #3 http://www.design.pawelmiatkowski.pl/forum/p.jpg W stylu... o pociekło. #4 http://www.design.pawelmiatkowski.pl/forum/2.jpg Chyba najlepsze dotychczasowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartosz1996 Napisano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 W stylu pętla północna Nürburgring. #2 W stylu "na otro". #3 W stylu... o pociekło. #4 ooo te sa super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PopaY Napisano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Jak dla mnie wszystkie te projekty są zbyt kanciaste, ja bym się wstydził w tym pokazać :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek516 Napisano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Ankieta zdecydujee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daid Napisano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Jak dla mnie wszystkie te projekty są zbyt kanciaste, ja bym się wstydził w tym pokazać :/ zaproponuj swój projekt, a nie marudzisz od paru postów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PopaY Napisano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Kolego, to się nazywa wyrażanie opinii, a nie marudzenie. A co do projektu to już wyraziłem swe zdanie, jest tyko jeden godny jakiejkolwiek uwagi. Jeśli ja miałbym wykonać jakiś projekt to byłaby to jednolita koszulka, np. biała ze wstawkami z logo forum i kilkoma elementami odblaskowymi. Im mniej "naćkane" tym nie wygląda "wiejsko". Pasuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Nie pasuje! Czym bardziej "naćkane", tym wyglada "miejsko" Biala koszulke z logiem zakladam do spania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Kolego, to się nazywa wyrażanie opinii, a nie marudzenie. A co do projektu to już wyraziłem swe zdanie, jest tyko jeden godny jakiejkolwiek uwagi. Jeśli ja miałbym wykonać jakiś projekt to byłaby to jednolita koszulka, np. biała ze wstawkami z logo forum i kilkoma elementami odblaskowymi. Im mniej "naćkane" tym nie wygląda "wiejsko". Pasuje? To wykonaj, a nie marudzisz od kilku postów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 same marudy...... moim skromnym zdanie pierwszy projekt jarka (bez reklamy szumu) był najlepszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rocky Napisano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Jetem za stylem "na otro" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndrzejOl Napisano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Cześć Jestem zainteresowany takim kompletem, ale gdzie można zobaczyć jak ten ubiór wygląda. Jest jakiś projekt czy to takie zamawianie w ciemno? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 20 Kwietnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Czy kolega Andrzej przeczytał post nr 1? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SifoDyas Napisano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Tak jak ktoś napisał w temacie do zamawiania: Swoją drogą dziwna ta rozmiarówka. Nie mają czegoś w stylu wzrost, talia, klata? Może mają jakieś inne rozmiarówki? Żeby na szerokość była dla mnie dobra muszę brać S, ale przy moich 188cm jeszcze nigdy nic nie miałem w tak małym rozmiarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mordiz Napisano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 W stylu "na otro". #3 W stylu... o pociekło. #4 Bardzo udane projekty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rocky Napisano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Kiedy pojawi się ankieta?? W końcu byśmy zadecydowali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Będzie w tym tygodniu, zamieszczę wkrótce wizualizacje zrobione przez grafika z Top Printu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Dla mających wątpliwości co do rozmiarówki - koszulki mają standardowe rozmiary i jak ktoś jeździ na co dzień w L-ce, to tu tez będzie podobnie. Przynajmniej w moim wypadku to pokrywało się z posiadanymi innymi strojami. Jest to jedyna rozmiarówka, jaką ja dysponuje, ale spróbuje podpytać, może mają coś jeszcze. Chociaż już 2 x zamawiałem komplet strojów dla teamu i nikt nie miał problemu z wymiarami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PopaY Napisano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 moim skromnym zdanie pierwszy projekt jarka (bez reklamy szumu) był najlepszy!!! I jedyny słuszny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek516 Napisano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 Będzie ankieta, wygra lepszy projekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryke Napisano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 Przyznam się szczerze, że też na oko strzelałem ten rozmiar, tak jak wspominałeś - według rozmiaru innych koszulek kolarskich. Chyba trzeba będzie po prostu je dokładnie pomierzyć i złapać jakiś dobry wymiar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 Ruszyła ankieta ze wzorami koszulek i spodenek. Link w mojej sygnaturze, zapraszam do głosowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek516 Napisano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 premier2 fajne spodenki zrobiłeś bardziej mi sie podobają niż moje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 Ruszyła ankieta ze wzorami koszulek i spodenek. Link w mojej sygnaturze, zapraszam do głosowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.