premier2 Napisano 8 Kwietnia 2011 Napisano 8 Kwietnia 2011 Z nickiem nie wiem, czy da radę. Nawet, jeżeli jest to możliwe do zamówienia, bałbym się tego zlecać akurat w tej firmie. Organizację mają po prostu MEGA tragiczną i mogłyby wyjść jaja. A ja nie chcę brać za to odpowiedzialności. Ale dowiem się więcej szczegółów do środy/czwartku
Mod Team Franio Napisano 9 Kwietnia 2011 Mod Team Napisano 9 Kwietnia 2011 Na szybko zrobilem taki projekt, pewno sie nie spodoba ale co tam. http://img43.imageshack.us/i/frorg.jpg/ Bardzo fajna koszulka. Wygląda prosto i klasycznie, a zarazem oryginalnie.
daid Napisano 9 Kwietnia 2011 Napisano 9 Kwietnia 2011 Znajdź 20-30osób które będą w stanie wyłożyć 80-90zł za koszulkę typowo rowerową i zamawiamy. Temat stary jak istnieje forum. Z tego co kojarzę zamówienie udało się raz jeszcze za czasów xc-xone. optymistyczna cena;] z innego forum zamawialiśmy koszulki i za luźne płaciliśmy 119 zł, a za kolarską obcisłą było chyba 140 zł. Firma, która wykonała koszulki to Inkdividual.
Jarek516 Napisano 9 Kwietnia 2011 Napisano 9 Kwietnia 2011 Oo takie coś chodziło ? http://img853.imageshack.us/i/frorg.jpg/
lukaszs Napisano 9 Kwietnia 2011 Napisano 9 Kwietnia 2011 logo szumgum jest źle(szum - czerwony gum -czarny)ale to szczegół......... fajny projekt - a jest opcja luźnych koszulek - bez gumki na dole?? a z tym nickiem też byłoby super
premier2 Napisano 9 Kwietnia 2011 Napisano 9 Kwietnia 2011 Cena za koszulkę z Top Printu to ok 60-70zł, mowa o koszulce kolarskiej i tylko takie wchodzą w grę. Co do nicków na koszulkach, dowiem się, czy to możliwe, ale wolałbym nie brać odpowiedzialności za czyjś bałagan
Jarek516 Napisano 9 Kwietnia 2011 Napisano 9 Kwietnia 2011 No to teraz trzeba by było zrobić coś w stylu ankiety ile osób by było chętnych
Jarek516 Napisano 9 Kwietnia 2011 Napisano 9 Kwietnia 2011 bo to jest chyba główny partner forum, przynajmniej jest w logo głównym wiec tez dodałem
GdyniaBiker Napisano 9 Kwietnia 2011 Napisano 9 Kwietnia 2011 Osobiście nie chciałbym tej reklamy szumgum, gdybym brał koszulkę (ale akurat nie potrzebuję), Forum, to forum, ma swoje interesy, ale mi nikt nie płaci za wożenie ich napisu, co więcej, forum też nie dostanie za to pieniędzy, gdyby to był ruch odgórny Miecia, to mógłby sobie umieścić to w pakiecie sponsorskim i ściągnąć za to pieniądze, ale to ruch oddolny - jako user forum mogę być co najwyżej fanem forum, nie sklepu, z którego nawet nie korzystałem. Z bardziej ekstremalnych poglądów, to w ogóle jestem wrogiem reklam. Taka moja opinia. Pomijając to, gustowne, moje ulubione kolory, bardzo ładne. Nie wiem, czy duża czarna powierzchnia nie będzie się nagrzewać od słońca. Ja np i tak mam na plecach plecak.
lukaszs Napisano 9 Kwietnia 2011 Napisano 9 Kwietnia 2011 w umie racja ...... nikt nam nie zapłaci za wożenie reklamy.......... zadałem pytanie kilka postów wcześniej.......!!!
Mod Team Odi Napisano 9 Kwietnia 2011 Mod Team Napisano 9 Kwietnia 2011 GdyniaBiker - zgadzam się w 100% z tym co napisałeś. Jeśli w TopPrincie będziemy w stanie zrobić te koszulki za 60-70zł to może bym się skusił. Opcja z nickiem nie wiem czy ma sens, bo jak premier2 pisał mogą być z tego komplikacje.
Mod Team safian Napisano 9 Kwietnia 2011 Mod Team Napisano 9 Kwietnia 2011 W sumie też nigdy tam zakupów nie robiłem, ani nie płacą mi za reklamę, ale uważam, że z tą reklamą koszulka prezentuje się znacznie lepiej niż prezentowała by się bez niej, byłaby taka uboga Ewentualnie można tam coś innego wrzucić, jakiś napis w podobnych kolorach, czy coś innego. EDIT: Może szumgum zasponsoruje nam część koszulek w zamian za reklamę?
Jarek516 Napisano 9 Kwietnia 2011 Napisano 9 Kwietnia 2011 to by był dobry pomysł z tym sponsorowaniem, No ale zawsze mogę przerobić i usunąć to logo, nie ma problemu No ale zawsze mogę przerobić i usunąć to logo, nie ma problemu Proszę bardzo, reklama usunięta http://img823.imageshack.us/i/frorg.jpg/ A z tylu będą kieszonki czy bez nich ?
Mod Team Franio Napisano 10 Kwietnia 2011 Mod Team Napisano 10 Kwietnia 2011 A co to za koszulka kolarska bez kieszonek z tyłu? Muszą tam być.
mariusz123456po Napisano 10 Kwietnia 2011 Napisano 10 Kwietnia 2011 No pomysl bardzo fajny,pisze się na takowa koszulke:) A moze z tylu na kazdej kieszonce cos napisac? nie wiem czy to dobry pomysl ale mozna by bylo zagospodarowac wolne miejsce:)
Jarek516 Napisano 10 Kwietnia 2011 Napisano 10 Kwietnia 2011 Tez myślałem nad tym jak robiłem ten projekt, ale nic do głowy nie chciało przyjść co by tam można było zamieścić
Mod Team Franio Napisano 10 Kwietnia 2011 Mod Team Napisano 10 Kwietnia 2011 Może szwy i ściągacze kieszonek w kolorze czerwonym? Powinno to ładnie kontrastować z czernią i pasować do loga forum.
Jarek516 Napisano 10 Kwietnia 2011 Napisano 10 Kwietnia 2011 Trochę na szybko, ale to tylko ma pokazać jak to będzie wyglądać http://img535.imageshack.us/i/10981248.jpg/
lukaszs Napisano 10 Kwietnia 2011 Napisano 10 Kwietnia 2011 projekt fajny......... Jarek516 możesz mi odpowiedzieć czy ta firma robi też luźne koszulki - cała normalna kolarka ale bez gumki na dole......???? będę wdzięczny.
Jarek516 Napisano 10 Kwietnia 2011 Napisano 10 Kwietnia 2011 Oj to pytanie nie do mnie Koszulki załatwia premier2 ja tylko zrobiłem projekt
mariusz123456po Napisano 10 Kwietnia 2011 Napisano 10 Kwietnia 2011 Kiedys gdzies widzialem napisy na kieszonnkach...Batonik,mapa,wytrwałość
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.