los12 Napisano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Witam Pisze na tym forum od niedawna. Przegladam dzialy, czytam opinie innych i wogole jest super. Wpadlem na temat gdzie bylo cos wspomniane o koszulkach forum i lista zamowien. Z daty winika ze bylo to ok rok temu. Czy bede nowe koszulki do kupinia? Z checia bym sobie taka zamowil xD Mozna robic nowe na rok 2010, albo nawet odrazu juz na 2011 rok, bo ten obecny sie powoli konczy. Co o tym myslicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweloz Napisano 1 Września 2010 Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Dobry pomysł też byłbym zainteresowany taka koszulką, oczywiście popieram pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adii22 Napisano 1 Września 2010 Udostępnij Napisano 1 Września 2010 W sumie, to może i ja bym się zainteresował takową koszulką? :) Ale to nie jest pewne na 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szogun123 Napisano 1 Września 2010 Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Ja byłbym zainteresowany, ale w zależności od ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 2 Września 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Września 2010 a co to były za koszulki? w sensie materiał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
los12 Napisano 2 Września 2010 Autor Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Ja myslalem zeby zrobic z takiego marerialu jak sa zrobione koszulki rowerowe, nie zwykly T-shirt. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 2 Września 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Września 2010 http://www.bcmnowatex.com.pl/koszulki-rowerowe-krotki-rekaw.html Jak już to wg. mnie brać z zamkiem na całej długości (916 21 D) Tylko przydałby się fajny projekcik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
los12 Napisano 2 Września 2010 Autor Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Wlasnie o takie cos mi chodzilo xD Jak dla mnie to byloby super miec taka koszulke plus jest to darmowa reklama dla forum ^^ Wiec nie widze czemu nie byloby mozliwosci. Ale pierw trzeba byloby zrobic jakis maly konkursik na projekt. Moze tym by sie zajeli admini i zrobili jakis konkurs i wielki napis na gorze forum. NP nagroda byla by darmowa koszulka lub jakas ranga na forum xD VIP albo moze jakis PRZYJACIEL. Pozniej jak bedzie projekt do trzeba jedna osobe zeby zamowila koszulki i wyslal do wszystkich. xD Troche duzo roboty ale oplaca sie. Chcialbym wiedziec co o tym mysla admini Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szogun123 Napisano 3 Września 2010 Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Ważne, że dałoby się łatwo rozpoznać kogoś z forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Humelix Napisano 11 Marca 2011 Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Widze coś tu zamilkło więc się odezwę mozę jakaś koszulka albo jakkiś nadruk co by szło sobię kupić i doprasować albo doszyć do swojej koszulki rowerowej ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lipstein Napisano 12 Marca 2011 Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 W swoim czasie. Zlot się zbliża ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 12 Marca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 Zlotowe koszulki będą zwykłymi, bawełnianymi T-Shirtami? Może lepiej faktycznie zrobić koszulki typowo rowerowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ahmedsaid Napisano 12 Marca 2011 Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 Wpadł mi do głowy pomysł, żeby na koszulce w widocznym miejscu, z przodu i z tyłu napisać nick, na pewno ułatwiłoby to sprawę. Fajnie byłoby wiedzieć za kim się jechało, albo kogo się spotkało na drodze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Humelix Napisano 14 Marca 2011 Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Jak najbardzej jest za tym aby umieścić Nicj na koszulce ;] Najlepiej rowerowej, chociaż nie który już mają swoje w których im dobrze dlatego sądzę że jakieś prasowanki <nie pamiętam jak to się nazywa> były by alternatywą dla tych osób ;] A to kiedy jest jakiś zlot i gdzie to się odbywa ? pozdrawiam Dobra na temat zlotu już poczytałem ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micropoint Napisano 14 Marca 2011 Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 jeśli będzie koszulka na pewno ją kupię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Humelix Napisano 14 Marca 2011 Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 A ktoś zna orientacyjną cenę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 14 Marca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Jeżeli chodzi o koszulki na III zlot forum to zapraszam TU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzeniu Napisano 15 Marca 2011 Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Fajna rzecz,chętnie bym kupił :)Na "zlotową" koszulkę jednak trzeba sobie zasłużyć, chociażby byciem na tym zlocie(tak mi się zdaje ).Najlepiej gdyby znalazł się ryzykant,co by się podjął projektu.Wiem,mogę sobie tak mówić,ale zdarzają się społecznicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 15 Marca 2011 Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Zlotowe koszulki będą zwykłymi, bawełnianymi T-Shirtami? Może lepiej faktycznie zrobić koszulki typowo rowerowe Znajdź 20-30osób które będą w stanie wyłożyć 80-90zł za koszulkę typowo rowerową i zamawiamy. Temat stary jak istnieje forum. Z tego co kojarzę zamówienie udało się raz jeszcze za czasów xc-xone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anuszka957 Napisano 18 Marca 2011 Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 w sumie zawsze tak jest najpierw wszyscy chcą a potem jak przychodzi co do czego to się wycofują... ale myślę że może znajdzie się grupa zapaleńców których cena nie odstraszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek516 Napisano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Może znajdzie się z 20 osób które będą chcieć te koszulki Ja z chęcią bym wziął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Jeżeli znajdzie się min 20 osób, to można zamówić koszulki w łódzkiej firmie Top Print. Dowiem się więcej w przyszłym tygodniu, a póki co, może ktoś wykona jakiś wstępny projekt koszulek? Chyba, że poproszę grafika z tej firmy, żeby przygotował 2-3 projekty i zrobimy ankietę. Ale warunkiem zamówienia, będzie zebranie min 20 osób... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek516 Napisano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Na szybko zrobilem taki projekt, pewno sie nie spodoba ale co tam. http://img43.imageshack.us/i/frorg.jpg/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szogun123 Napisano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Mi osobiście bardzo się podoba Logo forum na przodzie mogłoby być rodzielone (na dole rowerowe, na górze forum) i byłoby naprawdę super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 8 Kwietnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 dałoby radę dodać np. nicka na rękawie, czy raczej wszystkie koszulki muszą być takie same? Całkiem przyzwoity projekt, prosty, ale ładny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.