Skocz do zawartości

[rama]Kross level a6

Gerardo1997

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

ja mam rower oparty na ramie Level a6 z tą różnicą że jest to model 2009 kolor czarny. że prezentuje się o wiele lepiej niż model 2008 to jedna sprawa a inna jej zaleta to zwiększona sztywnośc w stosunku do ramy z 2008 roku. Wykonana jest z alu 7005 hydroformowana, naprawdę fajna lekka ramka. polecam amor z blokadą skoku i jakieś dobre sztywne korby. kąty ramy raczej standardowe główka 71, rura podsiodłowa 73 stopnie. jeździ dobrze po asfalcie dobrze przyśpiesza.:)

Napisano

w tej cenie nie ma duzego wyboru. Raidon, do ktorego dalem link jest juz po przecenach, bo niedawno stały po 360zł. Na darta jestes za lekki, raidon powietrzny kosztuje duuzo wiecej, a do tego krossa 100mm bedzie idealnie.

Napisano

widze ze dart tobą przemawia :) skoro przytyjesz do 80kg no to..

jezeli to cie jeszcze interesuje to patrzac po allegro znalazlem raidona powietrznego za 360zł.

Napisano

Tylko z rozbiórki rowerów, samych ram nie sprzedają. Ja szczególnie przy twojej wadze brałbym 2008, a 2009 była by z pewnością droższa (bardziej zaawansowana technologicznie)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...