wagand79 Napisano 30 Sierpnia 2010 Napisano 30 Sierpnia 2010 Jesli ktoś wie, prosze o pomoc w opanowaniu tego garmina. Radze sobie ze wszystki ale nie umiem ustalac tras i wgrywac i zapisywac tras czy sladow jak sie pisze precyzyjnie. Czy ktos umie to uruchomic? Pozdrawiam i czekam na odpowiedz- wagand@o2.pl
jmc Napisano 31 Sierpnia 2010 Napisano 31 Sierpnia 2010 Kopalnia informacji na temat tego urządzenia jest tutaj
autochton Napisano 25 Czerwca 2011 Napisano 25 Czerwca 2011 Mam mały problem. Nie wiem czy to ułomność urządzenia, czy też błąd wynikający z mojej winy. Korzystając z opcji "Wyścig" wgrywam wcześniej posiadaną trasę. Podczas jazdy ślad na ekranie od czasu do czasu znika, oczywiście nie zjeżdżam z trasy w żadnym wypadku, po prostu znika, aby po chwili znów się pojawić. Jest to trochę uciążliwe jeśli chce się wykorzystać urządzenie jako nawigację w nieznanym terenie. Aktualizowałem oprogramowanie zaraz po zakupie. Będę wdzięczny za pomoc.
Angeli Napisano 26 Czerwca 2011 Napisano 26 Czerwca 2011 @autochton, idź na forum GARNIAK-a. tam jest wielu specjalistów, którzy Ci pomogą
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.