Kecaj Napisano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Witam szukam kasku do 120zł obwód głowy na styk 57. Śmigam po asfaltach i po lesie. Możecie coś doradzić konkretne modele. Dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
molek Napisano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Witam szukam kasku do 120zł obwód głowy na styk 57. Śmigam po asfaltach i po lesie. Możecie coś doradzić konkretne modele. Dzięki za pomoc. [kask] Kask do 150 zł przeczytaj ten temat, 30 zł różnicy nie powoduje, że pojawią się tu inne propozycje kasków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herman88 Napisano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Obczaj sobie kask z Lidla >> http://www.forumrowerowe.org/topic/65361-lidl-oferta-rowerowa-25032010/page__st__380__p__745741__fromsearch__1entry745741 Teraz akurat znowu się pojawiły. Jest dużo tańszy, ale do kwoty którą podałeś chyba ciężko znaleźć coś lepszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agressiva Napisano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Kilka tyg temu kupiłam Author Skiff za 120zł. Wygodny. Czy skuteczny - hmm wole nie sprawdzać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saovine Napisano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Agressiva jak chcesz, to ja mam na sprzedaż kask Bell Slant. Na pewno jest skuteczny bo taki jeden już ochronił moją głowę. Kask był niewiele uzywany i wygląda jak nowy. Jakbyś była zainteresowana, to mogę wkleić zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kecaj Napisano 31 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 A co powiecie na temat tego kasku Merida ELEMENT-BLACK 119zł link: http://www.rowerymerida.com.pl/czesci_grupy.php?fr=3&gr=48&id=1144 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agressiva Napisano 1 Września 2010 Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Agressiva jak chcesz, to ja mam na sprzedaż kask Bell Slant. Na pewno jest skuteczny bo taki jeden już ochronił moją głowę. Kask był niewiele uzywany i wygląda jak nowy. Jakbyś była zainteresowana, to mogę wkleić zdjęcia. Dzięki, drugiego kasku nie potrzebuję. Na obecny nie narzekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.