Skocz do zawartości

[rower] dobry rower trekingowy do 10 tyś

Piteros78

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam serdecznie.

Potrzebuję Waszej pomocy. Ostatnio zastanawiam się nad kupnem nowego roweru. Mój stary rower jest już naprawdę w ubłaganym stanie. Ze względu na to ile dziennie potrafię jeździć oraz na to że uwielbiam rowerowe przejażdżki chcę sprawić sobie porządny rower. Zastanawiam się tylko które rowery będą dla mnie odpowiednie... tu zdaję się na Waszą pomoc. Cena również żeby była przystępna :whistling:

Pozdrawiam! :)

Napisano

Spójrz na takie marki jak Stevens, w okolicach 4K możesz już pogrymasić, ogólnie firmy niemieckie oferują smaczki w rodzaju trekkingów z piastą rollhoff'a która sama kosztuje 3K, i są to sprzęty warte swojej ceny. Jeśli jednak zdecydujesz się ograniczyć koszta, dobrą opinię mają crossy i trekkingi Authora.

Pozdrawiam!

Napisano
Napisano

ten sam post jest na każdym forum rowerowym i służy tylko jednemu - pozycjonowaniu strony "ul###sklep.pl" pod hasłem "rowery trek" - tzw. link pozycjonujący :whistling:

pozdrawiam produkujacych się :)

Napisano

Dziękuję wszystkim za podpowiedzi.

Jednak zastanawiam się konkretnie za tym modelem: Trek Fuel EX 8

Czy ten rower będzie odpowiedni na wycieczki rowerowe w ekstremalnych warunkach, tzn błoto, góry itp.?

Napisano

ten sam post jest na każdym forum rowerowym i służy tylko jednemu - pozycjonowaniu strony "ul###sklep.pl" pod hasłem "rowery trek" - tzw. link pozycjonujący :)

pozdrawiam produkujacych się :)

Ale nie z nami te numery :)

Aha <_< W takim razie proszę abyś mi polecił dobry rower na takie warunki jakie wypisałem wyżej :P

I oczywiście najlepiej żeby to był rower z twojego sklepu?

Napisano

ten sam post jest na każdym forum rowerowym i służy tylko jednemu - pozycjonowaniu strony "ul###sklep.pl" pod hasłem "rowery trek" - tzw. link pozycjonujący :)

pozdrawiam produkujacych się :P

Dziękuję wszystkim za podpowiedzi.

Jednak zastanawiam się konkretnie za tym modelem: Trek Fuel EX 8

Czy ten rower będzie odpowiedni na wycieczki rowerowe w ekstremalnych warunkach, tzn błoto, góry itp.?

wallbash.gif

Buzz marketing jest bardzo dobrą metodą jednakże trzeba trochę myśleć i czytać wypowiedzi innych kolego Piteros. <_<

Napisano

Ktoś tu właśnie stracił nawet "wirtualnie potencjalnych" klientów. A tak swoją droga można ich wypozycjonować na słowa kluczowe "nie polecam sprzedawcy" czy "lipne rowery".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...