Taszar Napisano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Witam! Znalazłem na allegro plecak i nie wiem czy będzie dobry na rower więc pytam was o opinie. Bede go używał do szkoły i na jakieś dłuższe trasy na rowerze. Ma ktoś może ten plecak albo inny tej firmy? Licze na waszą pomoc i podrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Ja praktycznie na każdą wyprawę zabieram ten plecak -> http://allegro.pl/wolfgang-guide-20-plecak-trekkingowy-wycieczkowy-i1201995808.html Po 4 latach nie ma żadnych przetarć a siateczka na plecach jest jak nowa. Jedynie trochę odblaski się sfatygowały. Taniej masz Włóczykija ale on jest raczej marny na rower bo brakuje mu chłodzenia pleców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaroS Napisano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Dokładnie włóczykij odpada na rower (Wiem bo mam ) używam jak muszę, ale po powrocie plecy całe mokre. Lecz jako plecak jest BDB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.