Skocz do zawartości

[maraton] Bikemaraton - Poznań

jonypi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

zeby byc dokladnym

mega nie rozni sie od giga

giga poprostu robia jedna petle wiecej

jest pare gorek ale nie sa to jakies mordercze podjazdy

ale trasa jest dosyc ciekawa

Napisano

mega m2 31...xc pelna geba, jakby zlapac dobry pociag, to nawet kondycji za bardzo nie trzeba na dobre miejsce, takiego avs zwykle nie wykrecam na slickach po szosie...

Napisano

Znajomy śmigał praktycznie na slikach 1,75 i dobrze mu poszło. Ja miałem z bieżnikiem ale 1,85 i takie coś chyba na tym szybkim maratonie było najlepsze.

Śmigałem na 26er i tak samo przegrałem ze znajomym, jak ostatnio jadąc na 29er :blink: Inna sprawa, że z 4 razy spadł mi łańcuch w tym raz tak, że myślałem, że go już nie naprawię.

Napisano

Mi udalo sie byc 67 OPEN i 21 w m2 na MEGA, bylo by tez lepiej gdybym startowal z wyszych sektorow i gdybym dzien wczesniej nie przyimprezowal :).

Dzieki ekipie z ktora miale przyjemnosc posmigac w piatek.

Napisano

mega m2 31...xc pelna geba, jakby zlapac dobry pociag, to nawet kondycji za bardzo nie trzeba na dobre miejsce, takiego avs zwykle nie wykrecam na slickach po szosie...

Przepraszam kolego ale pleciesz bzdury.. Nie wiem które miejsce zająłeś. Pochwal się OPEN kategoria, czas. Wtedy można szybko ocenić. W czubie nie jechałeś, jadąc w pociągu walczysz cały czas by się utrzymać, co chwile ktoś rwie. Tyle z pozycji czołówki, pisanie "jakby" mija się z celem.

Jadąc w pierwszej 20 open mega na asfaltach cały czas średnio 37-45km/h.

Do zobaczenia na maratonach!

Napisano

Pochwal się OPEN kategoria, czas. Wtedy można szybko ocenić. W czubie nie jechałeś, jadąc w pociągu walczysz cały czas by się utrzymać, co chwile ktoś rwie. Tyle z pozycji czołówki, pisanie "jakby" mija się z celem.

Jadąc w pierwszej 20 open mega na asfaltach cały czas średnio 37-45km/h.

Do zobaczenia na maratonach!

118 open, napisalem 'jakby' bo jadac samotnie wykreca sie wyraznie nizsza predkosc przy tym samym poziomie zmeczenia...mozliwe, ze bzdury, a ludzie z pierwszej 20 open jezdza wiecej, niz ja spie, wiec moge im sie tylko uklonic :)

Napisano

Oto przepis na wygraną - zwycięzca open Mega jechał przełajówką http://picasaweb.google.com/bikemaraton2/Poznan2010#5513575057374868562 A ja byłem MTB z oponkami Conti Race King SS 2,2 . W open 82 .

To tez trzeba bylo jechac przelajem :), troche "pary w nogach" musial miec, a co go wytrzeslo to jego. RK 2.2 SS maja bardzo male opory i tez bym na nich smigal gdybym sie wybieral do Poznania, ale raz mi wystarczy.

• 5 miesięcy temu...
Napisano

W pewnym sensie odkopuje temat, bo dotyczy Poznańskiego maratonu z poprzedniego roku.

Nie mogę znaleźć żadnych mapek trasy jaka była w 2010r. Może ktoś ma jeszcze te mapki? Na stronie bike maratonu nic nie mogłem znaleźć.

Jakby ktoś znalazł byłbym baaardzo wdzięczny

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...