Skocz do zawartości

[maraton] Bikemaraton - Poznań

jonypi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Już za tydzień maraton w Poznaniu.

Pisałby się ktoś z bikerów z Poznania aby objechać trase w piątek? Interesuje mnie dystans MEGA.

Napisano

Ja nie wiem co tu zwiedzać - poza paroma krótkimi podjazdami bardzo szybka, prosta i łatwa trasa. W tym roku wycofali błotnisty kawałek między gruszczynem a uzarzewem co było największą atrakcją na całej trasie...

Napisano

Nie ma zjazdu przy Dolinie Cybiny. Przy cmentarzu w Uzarzewie, przy krzyżu odbija się w prawo, zjazd po bruku (nie jak wcześniej w lewo na Gortatowo). Jeśli dobrze pamiętam to rok temu tam był rozjazd na giga.

Napisano

Ja jestem z Człuchowa (Pomorskie) i bede w Poznaniu wczesniej i chcialbym sobie pojezdzic a przy okazji objechac trase, dlatego pytam sie o objazd :thumbsup:

To poczekamy jeszcze do czwartku i ustalimy godzine :thanks:

Napisano

Odzywac sie :thumbsup:

Fajnie jakby zebrala sie wieksza ekipa, no i ktos kto bedzie znal trase :)

Miejsce spotkanie tam gdzie start bikemaratonu?

Jak ktos wpisuje sie, ze jest chetny niech wpisuje swoj numer tel abysmy mogli pozniej sie zebrac.

Moj numer tel: 661399411

Napisano

To jak jest wiecej osob chetnych?

Tak mysle ze o 10:00 na mecie na Malcie bo bedzie mi latwo znalesc to miejsce.

A znasz Lextalionis trase maratonu?

Jedzie ktos jeszcze?

Napisano

Niestety trasy nie znam... Próbuje ogarnąć mapkę ze strony, ale drukarka mi nawaliła więc nawet nie mogę sobie tego wydrukować (tutaj prośba - jeżeli ktoś ma sprawną drukarkę to niech druknie mi to dodatkowo). Ogólnie to mniej więcej znam te tereny więc jeżeli będziemy mieli wydruk to damy radę...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...