bartosz1996 Napisano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Cześć. Może ktoś z was ma rower taki jak w temacie i może mi coś. o nim powiedzieć: tz. czy ma jakieś wady, czy warto go kupic itd. będzie dobry na aswalt czy ma za niskie przełożenia?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chciuczek Napisano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Opinia o tym rowerze nie jest za dobra. Po pierwsze ma wolnobieg. Po drugie słabe tylnie przerzutki i słaba korba. Polecam np. Kross'a Evado 1.2 - sam go kupiłem i jestem zadowolony. Ew. Unibike Viper ;]. Jeśli coś z Kelly's to Saphix. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 W cenie tego Kellysa są lepsze rowery. Jest to nieopłacalny zakup. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartosz1996 Napisano 30 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 to w takim razie ma ktos rower Kellys Saphix i może mi ktoś powiedzieć o jego wadach i zaletach????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRO Napisano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Polecam Kellys Saphix zrobiłem na nim koło 650km jak na razie chodzi jak nowy . Przy zakupie brałem pod uwagę Vipera , ale w tym przedziale cenowym rowery mają podobne parametry więc zdecydował wygląd .Bardziej przypadł mi do gustu Kellys . Nie żałuje zakupu . Jeszcze aktualne zdjęcie. Nowy link bo tamten nie działał http://www.bikestats.pl/rowery/Kellys-Saphix_7229_5125.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartosz1996 Napisano 30 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Dzieki za rade Jeszcze jedno. Mam 170 cm wzrostu i mam 14 lat czy rama 19 nie bedzie za duza? Może jeszcze ktoś wie jaki jest Rozmiar steru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pitof Napisano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Rama 19 cali będzie za duża. Dla Ciebie to 17 lub góra 18. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRO Napisano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Masz 14 lat więc jeszcze trochę urośniesz to może lepiej kupić większą ramę niż 17 czy 18 . Mam 182 cm wzrostu i 19 była za mała facet w sklepie radził mi 21 i taką wybrałem dobrze się na niej czuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartosz1996 Napisano 31 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Ja wybiorę chyba 19 ponieważ chcę chwilę mieć ten rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.