decu Napisano 29 Sierpnia 2010 Napisano 29 Sierpnia 2010 Pod moim znajomym pękła rama Mongoose Meteore Elite '2007. Teraz staramy się znaleźć dla niej jakieś zastępstwo. Co moglibyście zaproponować zawodnikowi o wadze ok 105 kg ? Rozmiar który mu pasował to 22 cale. Rower będzie używany do startów w maratonach i rama musi być wytrzymała. Na allegro w cenie ok 1000 nie udało mi się znaleźć zbyt wielu kandydatów. Może celować w tańsze ramy, które nie są tak wylajtowane ? Proszę o rady i opinie.
Schwefel Napisano 29 Sierpnia 2010 Napisano 29 Sierpnia 2010 To niech kolega poszuka ram GT albo Zaskar albo Avalanche.
amoniak Napisano 29 Sierpnia 2010 Napisano 29 Sierpnia 2010 To niech kolega poszuka ram GT albo Zaskar albo Avalanche. niech szuka lawinki Nowy zaskar pro jest jakiś wiotki bocznie . Sam mały nie jestem, kiedyś chorowałem na zaskara ale sie po przejażdżce wyleczyłem nie wiem jak zaskar expert, to ten carbonowy, nawet na niego nie wsiadłem by znowu nie chorować, bo szkoda było by mi dyszkę na niego wydać, o nim nie napisze nic.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.