Go23 Napisano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Witam, W zasadzie lato nam się już skończyło i podobno ma być coraz zimniej w związku z tym potrzebuję zakupić jakieś długie spodnie. Tak jak w temacie szukam jakiś luźniejszych spodni na zimne dni na które nie chcę wydać za dużo bo znając życie i tak się zniszczą po jedynym sezonie. Co możecie polecić? Ewentualnie zastanawiam się jeszcze nad opcją zakupienia jakiś getrów i do tego normalne krótkie szorty (chyba wygodniejsza opcja) co możecie mi doradzić? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sonix Napisano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Masz rację opcja nr 2 jest o wiele lepsza. Co do zniszczenia spodni po jednym sezonie to nie masz racji spodnie starczą na kilka sezonów. Np TE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 29 Sierpnia 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Przejedź się do decathlonu, ostatnio jest sporo przecen, końcówek serii. Znalazłem tam ostatnio spodnie przecenione ze 180 na 60PLN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P3NNY Napisano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 safian a mógłbyś pokazać jakie to spodnie zakupiłeś, link czy coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.