sangoku Napisano 28 Sierpnia 2010 Napisano 28 Sierpnia 2010 Witam ! Który rower będzie dla mnie lepszy Kross Hexagon V6 czy Kelly's Salamander Grey ? Ogólnie to będę jeździł nim po szutrowych drogach , lasach itp. ale czasami też wyskoczę na przejażdżkę z przyjaciółmi po normalnej nawierzchni asfaltowej ! Z góry dzięki za odp.! Pozdrawiam
porsche123456 Napisano 29 Sierpnia 2010 Napisano 29 Sierpnia 2010 Tak, wea v6 z axonem przodu, okazja!!!
AxM Napisano 29 Sierpnia 2010 Napisano 29 Sierpnia 2010 Spamerzy znów atakują! Uwaga, bo jeszcze go kupi... Salamander z 2009 ma lepsze: -rame -korbe -manetki -przerzutki. Jedyny minus, to amortyzator. Ja brałbym salamandera, jeśli miałbym taki budżet.
petek Napisano 30 Sierpnia 2010 Napisano 30 Sierpnia 2010 Ja też wybrałem Salamader'a. Mam go od zeszłego tygodnia i jestem bardzo zadowolony. Rozważałem też Kross'a, ale model Level A6. Przeważyła lepsza cena Kellys'a.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.