Skocz do zawartości

[ciekawe linki i zdjecia] bekowe

topol

Rekomendowane odpowiedzi

Podejrzewam, że ten "farmer", mieszkając w okolicy bike parku (bo to chyba jest coś w tym rodzaju, widać, że są tam przygotowane trasy dla zjazdowców), musiał kiedyś na rowerku nieźle śmigać - a być może, że i teraz sobie pozwala, np. na sprzęcie syna :) . W pierwszych ujęciach jak gdyby dopiero wyczuwa rower - ale potem już jedzie jak na swoim. Nie ma wątpliwości, że jeśli nawet już nie teraz, to kiedyś musiał być z tym sportem za pan brat. Słychac to zresztą po jego komentarzu o przyczynach wywrotki jednego z bikerów na początku filmu.

Jakby tam zresztą nie było - filmik świetny, obejrzałam kilka razy pod rząd i za każdym uśmiałam się do łez :D

Pozdrówko perfekcyjne :D

Zobaczcie na ten post rozbawił mnie do łez podobnie jak reakcja moderatora. http://81.210.9.116/~apacz/smf/index.php/topic,10203.0.html

Zresztą to co wyprawiają moderatorzy na tym forum reagując niewspółmiernie ostro w stosunku do sytuacji to rzecz godna osobnego omówienia . Myślę tu zwłaszcza o dokonaniach niejakiego KosiMazaki :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...