Mod Team Pixon Napisano 5 Listopada 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 No ładnie 80 postów nabić to nie byle co. Wracając do tematu widzieliście na Maxiorze? Ewolucje tańca: http://www.maxior.pl/?p=index&id=18557&8 facet ładnie wymiata, jakby ktoś miał pytanie odnośnie tytułu jakiejś piosenki to w komentach na dole są wszystkie tytuły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 5 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Ja widziałem , gości u jest naprawde dobry i skubany jest wygimnastykowany a nie wygląda na takiego A tu macie jak bezpiecznie jeździć (w programie ) http://www.maxior.pl/?p=index&id=34338&8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 5 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 kula 2030 było juz kilka razy pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 7 Listopada 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Ciekawa strona namierzająca nr telefonu komórkowego http://www.teapetece.com/moviles/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 7 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 hehe dobre:) a cos tak mi sie to wydawało zbyt piękne aby było prawdziwe:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heavy_puchatek Napisano 7 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 światełko więcej światełek no i jeszcze tegez KAWASAKI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosq3 Napisano 8 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Dzień jak codzień http://www.maxior.pl/?p=index&id=39081&0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mahu Napisano 9 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Wybory samorządowe zbliżają się wielkimi krokami. Jeśli ktoś z Białegostoku nie wie jeszcze kogo wybrać na prezydenta miasta, to proszę: http://youtube.com/watch?v=gIkR3I-3FTM (uwaga MOCNE!!! tak głupie, że wydaje się niemożliwe, dostałem kilkuminutowego ataku śmiechu po obejrzeniu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 9 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 to jest dramatycznie smutne czemuś uczciwy ? bom głupi czemuś głupi ? bom uczciwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mahu Napisano 9 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Jurasku chyba naprawdę nie uważasz, że nie ma ludzi uczciwych i inteligentnych? Niezaleznie od okoliczności filmik jest dramatycznie śmieszny. Podejrzewam, że tego biednego człowieka ktoś zwyczajnie wypuścił. Jednak możliwe też , że zapatrzył się na kariery Leppera itp. i nie ma odrobiny samokrytyki, z czym często można się spotkać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 9 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 raczej w tym przypadku tylko o uczciwości można mówić . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 9 Listopada 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Brawa dla tego pana za odwagę Właśnie pokazywali fragmenty w "Faktach" i mówili jaki to hit. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cookiesrulez Napisano 9 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Kononowicz rządzi! Zobaczycie, jeszcze zostanie następcą Kaczyńskiego. :lol: Na początku myślałem że ktoś sobie nakręcił ten filmik dla zwały... ale poszukałem w googlach i okazuje się że to naprawdę... :eek: Chyba już nic mnie nie zaskoczy w tym kraju... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 9 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 a mnie w tym nic nie śmieszy... kolesia wk... to co sie dzieje w Polsce i widocznie chce wziąć sprawy we własne ręce... a że wykształceniem ani darem elokwentnych wypowiedzi ( ) bozia go nie obdarzyła to inna sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 9 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Też mi się tak wydaje... i nawet życzę mu zwycięstwa . Może się potem okazać, że to jedyny normalny człowiek wśród naszych VIPów :wink: ... Pozdrówko kibicujące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 9 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Eciu na litość boską czym ta Ojczyzna zgrzeszyła, że ręka boska takimi zarządcami ją karze wstyd na świecie powiedzieć żem jest Polakiem nawet głupie jastrzębie na czas nie potrafią przylecieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 9 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Ech... ja go już polubiłem!!! Coś czuję że sporo osób go wybierze "usprawnić komunikację miejską, miejską i dalekobieżną""żeby nie było bandyctwa, żeby nie było złodziejstwa, żeby nie było niczego" hahaha: http://www.romanwlos.go.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ślawus Napisano 9 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Eciu na litość boską czym ta Ojczyzna zgrzeszyła, że ręka boska takimi zarządcami ją karze wstyd na świecie powiedzieć żem jest Polakiem nawet głupie jastrzębie na czas nie potrafią przylecieć zdarza się.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebekfireman Napisano 9 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Ech... ja go już polubiłem!!! Coś czuję że sporo osób go wybierze Hehe - no gdzieś ndziś widziałem na jakieś stronie internetowej Białegostoku była ankieta "kto na prezydenta" i Kononowicz zdecydowanie prowadził (miał 70% głosów) Znalazłem - na dole jest ankieta - http://www.bstok.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heavy_puchatek Napisano 10 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Ale bym się śmiał jakby wszyscy wpadli na pomysł "a zagłosuję dla jaj na Kononowicza" i by go wybrali I jeszcze wydawałoby mu się że ma autentyczne poparcie społeczeństwa. Uczciwość to nie wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 10 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Ale bym się śmiał jakby wszyscy wpadli na pomysł "a zagłosuję dla jaj na Kononowicza" i by go wybrali I jeszcze wydawałoby mu się że ma autentyczne poparcie społeczeństwa. Uczciwość to nie wszystko. z wrocławia może to wyglada śmiesznie ale z białegostoku może wyglądac tragicznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ślawus Napisano 10 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 heh, jakby ro powiedział vonegut, "zdarza się" a tak na poważnie, to nie róbcie sobie jaj z wyborów, tylko głosujcie normalnie, a nie na takiego kononowicza... pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toosh Napisano 10 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 może wyglądać i wygląda , na szczęście, a może i na nieszczęście wyjeżdżam z Białego na miesiac w niedziele rano i nie będę mógł zagłosować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartez23 Napisano 12 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Dla wszystkich którym ukradli rower http://wojtek.i.jego.rower.patrz.pl/ Pozdrowerek śpiewający Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 13 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 E tam nie wiem czy to ma być śmieszne ale niech będzie pioseneczka jak pioseneczka ale nie widze tutaj czegoś co by mnie śmieszyło. A po za tym czy było by Ci wesoło gdyby Tobie ukradli rower. P.S Pozdrowionko jakiego Ty używasz używa Ecia i niewiem czy ładnie jest naśladować i odgapiać więc jak coś jest kogoś to niech będzie ! joł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.