shiler Napisano 14 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 To moje rejony wiec mogę powiedzieć że raczej trasy po drogach ubitych (szuter, czasem trochę kamieniste zwłaszcza w rejonach kamieniołomów), trochę będzie zabawa góra dół i tak w kółko. Jak nie będzie padać to będzie fajnie (sam zamierzam wystartować), im bardziej mokro tym trudnej. Widoki piękne, okolica ładna zachęcam wszystkich do startu jak i do spędzania czasu tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matrixowo Napisano 15 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 tutaj macie ręcznie wyznaczony track Zabierzowa 2011 Powerade. Przepisany z mapki z palca, powinno się zgadzać w 95%. Można sobie popatrzeć jak to wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matti95 Napisano 15 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 tutaj macie ręcznie wyznaczony track Zabierzowa 2011 Powerade. Przepisany z mapki z palca, powinno się zgadzać w 95%. Można sobie popatrzeć jak to wygląda. Jak się mogę grzecznie zapytać to gdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@lek Napisano 15 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 No "tutaj" nie widzicie Proponuję założyć nowy temat dotyczący Zabierzowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adii22 Napisano 15 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 No właśnie, przydałby się nowy topic Bo kurcze, sam bym się dowiedział, kto wystartuje, bo na 95% i ja jadę - w końcu to ~15minut samochodem ode mnie, do tego w stronach, gdzie się często zapuszczam rowerem a także dziołchę stamtąd miałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
julaswdx Napisano 15 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 to może najpierw temat o Murowanej jako tej pierwszej najważniejszej ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damarcus77 Napisano 15 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 To może ktoś założy nowy temat do edycji 2011 i pod zakładki dla każdej odwiedzanej miejscowości . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matrixowo Napisano 16 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Jak się mogę grzecznie zapytać to gdzie? Przepraszam, musiałem zapomnieć zamieścić linka http://www.bikemap.net/route/805349 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinusz Napisano 16 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 62km? To pewnie jest dystans mega? Nawet pofałdowana trasa. Coraz bardziej podoba mi się pomysł startu. Tylko na 62km, to jeszcze formę mam słabą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matrixowo Napisano 16 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 tak, track jest z trasy Mega. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.